Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

9jun/130

Kikkerdril!

Vanmorgen lekker wat uitgeslapen en rond 10 uur eruit. De vijver blijkt toch niet opgelost te zijn, weer is er veel water weg, maar Johannes probeert nu wat anders en hopen dat we snel ontdekken wat er nu mis is. He tis beetje ingewikkeld om uit  te leggen nu maar hopelijk lost dit het  nu dan wel op. Als we na de koffie de dieren doen ontdekt Johannes dat we nu echt kikkerdril hebben, hier hebben we naar uit gekeken. Spannend eens zien hoe dit allemaal gaat, op dit moment is de kikker er de hele tijd bij en verzorgd het en als het goed is brengt ze als de tijd daar is de kleintjes zelf naar het water hoop dat we dat zien.
dril Kikkerdril Tricolore
Kortom we zijn nu al erg blij. We gaan het volgen en vastleggen, gewoon super gaaf. Verder rustig aan gedaan we hebben de film Life of Pi gekeken. Mooie film erg boeiend. Ook naar een andere film gekeken Brak  spannende film. Daarna gegeten en nog wat gerommeld op pc en tv gekeken en zo ging de dag weer snel om. Nu douchen en bed in.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.