Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

8jun/130

Weer thuis

Vanmorgen werden we dus wakker in Reehorst hotel en samen aan het ontbijt. Na het ontbijt koffie op terras en toen spullen pakken en uitchecken. We reden weer naar Lelystad. We waren om 11.00 uur weer thuis dieren blij. Lekker thuis aan de koffie en toen dieren verzorgd. De tandarts assistente bracht de prothese en wat andere spullen, heel erg bedankt daarvoor. Johannes begon aan de vijver en vond gelukkig al gauw wat de oorzaak zou kunnen zijn en paste de boel aan. We rommelden wat op de pc en dronken koffie en toen wilden we gaan douchen maar opeens kwam het idee om de slaapkamer eens anders te doen. Op de foto zie je hoe het was, vitrine kast, commode ne hangkast en tv-meubel.
Woning TourDit vonden we eigenlijk vol en druk. Nu is de hangkast weg, tv-meubel ook en staat de tv op de kast recht achter ons bed. De vitrinekast staat op de plek waar de tv stond. Het is nu ruimer en rustiger. Johannes heeft de gaten meteen gedicht en na een paar uur waren we klaar en zeer tevreden. Beide kunnen we nu uit bed goed tv kijken.  Daarbij hele wat spiegels minder want ik hou niet van veel spiegels. Toen dus gaan douchen en erna lekker gegeten. Nog wat tv gekeken en nu bed in.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.