Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

8jun/130

Even eruit! & trouwerij Inge & Gerben

Na weer een slechte nacht op tijd eruit. Johannes is vrij vandaag en morgen. We ontbijten en drinken wat koffie. Al vroeg komt Arno langs in verband met de Canta. Hij is van het bedrijf Waaienberg en heeft de Canta terug gekocht. We kletsen en drinken koffie en maken de verkoop papieren in orde. Daarna laad hij de Canta in en is de straat leeg.Ik slik en ga over tot de orde van de dag. Johannes en ik drinken even koffie en dan pakken we de spullen in de auto vertrekken naar Ede, naar het Reehorst Hotel. We parkeren hele netjes voor de deur en het is heerlijk weer, checken in en gaan naar de kamer, die is ruim en netjes met een groot flascreen tv, gratis WiFi.
20130606_230554 20130606_23062520130606_230700 20130606_230724
Het is een ruime kamer met veel kastruimte, zitje en xl bedden. De badkamer is aangepast en heel ruim, kan er zelf rondrijden in duwrolstoel. Daarna lekker beneden op terras gezeten, alle drankjes waren inclusief bij arrangement behalve buitenlands gedistilleerd, maar dat drinken we toch niet. Heerlijk buiten op terras onder parasol genoten van koffie en frisdrankje. Toen etenstijd we hadden een live and cooking diner dat hield in onbeperkt voorafjes en nagerechtjes en een hoofdgerecht ook weer drank inclusief. Het was een leuk en best wel sjiek opgediend, met fine service en heerlijk eten.
we begonnen met venkelsoep en walddorf brood, Johannes nam als vooraf een runder tartaar in glas en  carpaccio en zelf koos ik voor gerookte zalm en Mozzarella kaas hapje. Toen hoofdgerecht  Johannes nam vleesstok  met saus en wederom koos ik voor dit keer Noorse zalm van de gril. Als nagerecht nam Johannes fruit en een bosvruchten bavarois en zelf nam ik een chocolade bavarois en een tiramisutoetje met lange vinger. Het geheel werd afgesloten met koffie ne was super lekker en relaxte sfeer.
20130606_182745
20130606_184010 20130606_185039
20130606_184049 20130606_185023  
20130606_191321 20130606_191400
20130606_195146 20130606_194310
20130606_195203 20130606_194329
Na het eten belde de groep van Lianno end oor omstandigheden halen we Lianno morgen niet op. De rest van de avond lekker op terras gezeten buiten tot een uur of 23.00 en het was heerlijk weer! Op de kamer nog wat zitten kletsen, gerommeld op de laptop en tv aan en dan Douchen en bed in.

Vrijdag 7 juni
Om 8 uur ging de wekker opstaan, douchen en naar het ontbijt. we hebben een Veluws ontbijt met  veel keuze en ik eet niet zoveel dus neem wat heerlijke kwark met vruchten en een croissant en uiteraard koffie. Johannes eet net zoiets maar neemt 2 broodjes erbij en vleeswaren. Ieder een gekookt eitje en alle Engelse dingen zoals gebakken spek, ei en  nog wat zaken laten we ongemoeid. Na het ontbijt gaan we weer lekker aan de koffie in de zon op het terras en wat een mooie dag vandaag voor de trouwdag van Inge & Gerben. We hoeven niet ver te rijden 5 km en we zijn er dus zo.  we verzamelen bij de stal waar in de avond ook het feest zal zijn en dan rijden we na koffie met zijn allen naar stadhuis in Wageningen. Daar komen ze dan aan met koets en 4 grote zwarte mooie paarden ervoor en ik zou ik niet zijn als ik dan bij het zien van Inge in haar o zo mooie jurk al meteen emotioneel wordt. Het is een mooie dienst en ze zien er mooi uit en daarna foto;s op bordes, wat ik eng vind hoog en trappen brrr maar we staan erop. Dan gaan we weer naar de stal en krijgen ijs en taart en champagne. Mensen die  zoals ik geen alcohol willen krijgen appelsap met rood bronwater dat lijkt echt champagne ne bubbelt ook nog en smaakt heerlijk! Dat gaan we goed onthouden. Dan trekt het bruidspaar zich een uurtje terug en kletsen wij gezellig met Hannneke, Bram en Ina op het terras in de feesttent. Tegen de avond komen er meer gasten en gaan we met de hele groep aan de BBQ, heerlijke salades, lekkere stukken vlees, vis en vegetarische gerechten en het is super mooi weer en erg gezellig. Na het eten een leuke presentatie van broer en zus van bruidspaar, Hanneke en Edward en  die houden een leuke presentatie en daarna komt Ina de moeder van de bruid en die laat een foto serie van Inge zien van geboorte tot nu en is erg leuk om te zien. Daarna danst het bruidspaar de opening dans en begint het feest. Het is wel hard gaan waaien maar het is bijzonder mooi weer en het was een zeer geslaagde dag  om te trouwen. Rond 22.15 uur vertrekken wij weer naar hotel en zijn beide moe, het is niet lekker buiten dus we gaan direct naar boven, bijkomen  douchen en dan lekker slapen.

Inge en Gerben het was een onvergetelijke dag en super leuk. Inge je bent altijd al een gave meid aar nu was je adembenemend mooi! Heel veel geluk samen en ik hoop dat we nog veel mooie momenten zullen meemaken met elkaar.

20130607_190534

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.