Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

5jun/130

Moeilijke dagen

Vannacht slecht geslapen, angstaanval, nachtmerrie bah en kon dus ook niet uit mijn bed komen. In bed is het veilig en warm en geen problemen zodra je eruit komt komt de realiteit je te gemoed.  De realiteit is dat ik van alles nu baal, ik ben als de dood voor de ingreep van de kaakchirurg wat ervoor zorgt dat ik angstaanvallen krijg, huilbuien heb en een zere mond. Ik heb dus ook geen keuze als ik het onder narcose wil doen moet ik aantal nachten blijven ivm beademing en spierziekte en dat kost erg veel tijd om te regelen en met de ontstekingen en de pijn kan ik simpelweg niet wachten. Goed nu aftellen tot de behandeling en Johannes gaat mee. Vandaag mijn tandarts gebeld die komt  van het weekend de prothese brengen en een recept met kalmerende middelen, hier ben ik erg blij mee is top service. Hij weet dan ook als geen ander hoe moeilijk dit voor me is. De gemeente heeft nog geen duidelijkheid dus we wachten dat maar rustig af. Wel is mijn Canta verkocht einde  van mijn mooie groene Ferrari tijd. Het is voor mij belangrijk dat ik mezelf kan redden in huis en dan maar minder weg voorlopig en meer afhankelijk buitenshuis. Dus met pijn in mijn hart is de Canta verkocht. Wel scha fik een tweedehands scootmobiel aan, daar zijn we nu mee bezig dan kan ik met mooi weer wel weg en wat kleine boodschappen doen, mijn rollator kan dan achterop en zo kan ik ook op bezoek bij familie en vrienden. Ik heb niet gevraagd om al de ziektes die ik heb en heb het gevoel dat ik er wel voor gestraft wordt en vooral Johannes want omdat hij gezond is moet hij de eerste 10 huishoudelijke hulp en verzorging zelf  doen en omdat hij werkt moeten we heel veel zelf betalen. Een eigen bijdrage is prima maar alles bij elkaar is gewoon onbetaalbaar en niet eerlijk. Maar goed dat is het nieuwe Nederland van VVD en PvdA en ik ga  roeien met de riemen en kracht die ik heb, want een andere keuze is er niet. Dan hoor ik het nieuws over fraude hier en fraude daar winst zorgverzekeraars pfff met de privatisering kan dit dus gewoon allemaal. Goed verder weinig te melden  uiteraard mijn dieren verzorgd, wat gebreid en verder eten gemaakt. Wat tv gekeken en nu ga ik douchen en bed in.Mo Canta 004Zo blij was ik toen ik hem kreeg in 2010 en nu is het  met pijn in het hart dag dag

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.