Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

4jun/130

Zwaar maar heerlijk zonnige dag

Vanmorgen vroeg op, Johannes ging naar Amsterdam.  Ik rommelde in huis en maakte de koffiemachine weer eens grondig schoon. Nienke en ik kletsten weer eens over de telefoon. Daarna wat telefoontjes en mails voor informatie.  Toen kwam de taxi op weg naar UMC. Heerlijk weer buiten en we waren vroeg dus bij de vijver lekker aan de koffie. De eerste afspraak was met kaakchirurg. Nou dat was een emotionele toestand, mijn angst en al het gedoe om te trekken onder narcose en uiteindelijk gaan we nu over 2 weken onder plaatselijke verdoving de boel eruit halen. Ik kan niet heel lang wachten heb op meerdere plaatsen nu een ontsteking en de wachttijden zijn 2-3 maanden en dan moe tik ook nog eens een opname regelen  en hoop protocol die veel tijd in beslag zal nemen en dat komt mijn  problemen niet ten goede. Ik denk er maar even niet teveel aan en we zien het allemaal wel. De kaakchirurg was begripvol en houdt rekening met mijn angsten dus zal wel  goed gaan komen. Daarna pauze en weer lekker bij de vijver roken. Toen naar boven naar de chirurg en lang gesprek en alle onderzoeken wil hij zelf ook doen dus weer echo, bloedonderzoek maar nu in Utrecht dus.  Dus na een lange middag wachten op taxi en terug naar huis door de file en ik was om 18.15 uur weer thuis en vertrok 12.00 uur. Johannes was al thuis en nog aan he telefonisch vergaderen, eten besteld en bij de tv  wat gegeten. Verder alles besproken. Nu ga ik douchen ben doodop en ga lekker slapen.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.