Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

1jun/130

Welkom in juni

______documenten_nbr-juni_juni

Vannacht onrustig geslapen en rond half 8 was ik al wakker…nog wat draaien en doen maar liggen wilde niet meer dus eruit. Lekker onder de douche gegaan en  uiteraard zachtjes want Johannes sliep nog. Na wat koffie de dieren verzorgd. De was aangezet, opgeruimd en lekker aan het rommelen geweest. Rond 11.15 uur koffie naar Johannes gebracht. We hebben verder niet veel bijzonders gedaan Johannes moest nog wat doen voor zijn werk. Ik heb de knitten die ik gebreid had in elkaar gezet en gevuld, 6 stuks. Ik heb ook verder gebreid aan de sjaal en die nadert 1 meter nu. Ik heb mijn kruidenplantjes van de mini kweekbak nu in een grotere kweekbak gezet en vooral veel koriander en nu afwachten en dan straks nog grotere pot, bak of de tuin. Ondertussen volg ik de gebeurtenissen in Turkije, ongelofelijk heb er geen woorden voor. Laten we maar hopend at dit niet escaleert tot nog extremer geweld. Nog wat tv gekeken en toen eten gemaakt. Lang geleden maar ik had gepofte aardappel heerlijk met vegetarische burger en snijbonen met witte bonen.  Omdat ik niet goed in mijn vel zit he ik Nienke haar uitnodiging afgeslagen, ze vierde vanavond haar verjaardag, maar ik kan het nu even niet, gelukkig kent Nienke me erg goed en begrijpt ze me ook heel goed. Nu is de avond weer bijna om, 22.900 uur en k ga mijn bed in.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.