Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

30mei/132

Slechte dag

Vannacht uiteraard slecht geslapen. Johannes ging al op tijd naar Amsterdam en ik lag tot alf 9 op bed. Toen eruit koffie, slecht gevoel over veel dingen. Nienke gebeld en vergeet ik haar helemaal te feliciteren. Goed gesprek met haar gehad en zij moest vroeger werken want Koning Willem Alexander en koningin Maxima kwamen naar Utrecht. Goed wat gebeld e gemaild om oplossing voor CAK beschikking te vinden, gemeente Lelystad natuurlijk niet beschikbaar moet terug bellen tijdens spreekuur en dan ook niemand en krijg ik ander uitgelegd en ze gaan overleggen. Boos op twitter wat gereageerd en daar kwam CAK en die reageerde dus hun nog eens gebeld en tja zij kunnen niets doen en leggen uit dat er na 1 januari nog een nieuwe beschikking komt met beslissing over 2014 en op basis van  2012 …met andere woorden het is nog erger ik moet dus als ik het nu goed begrijp 36 termijnen betalen en voor dat geld haal ik wel 4 liften! Weer gemeente gebeld…….spreekuur niemand te bereiken. Frustratie groeit en dan komt er mail van inkoper en die komt direct langs en taxeert mijn Canta, nu gaan we na het weekend beslissen. Ik baal heel erg en kan maar niet loslaten dat ik toen niet in de Kustrif tegen de werklui had gezegd euh als die lift weg moet mag ik hem dan meenemen……had iedereen hoop gescheeld maar ja hij lag al in container en om erom te vragen is ook raar toch? Nou ja is gebeurt nu maar in het heden een oplossing zoeken.  Ik brei wat, rommel in huis loop wat heen en weer en dan komt Johannes thuis. Albert brengt de boodschappen is niet veel en dus snel opgeruimd en eten gemaakt. In de avond lang met moeder gebeld en over van alles en nog wat gesproken. Met Johannes nog zitten praten en dus  knoop door gehakt de Canta zal worden verkocht. Het is belangrijker dat ik in huis zelfstandig uit de voeten kan en dan maar moeilijker naar anderen en ziekenhuis en dergelijke maar gewoon met taxi. De rolstoel kan nu na 1,5 jaar ook op de weg heeft verlichting dus k kan als ik wil wel weg, maar het  doet wel zeer met Canta kon ik veel meer, er kon iemand meerijden, mijn boodschappen zelf doen mits ik het tillen kan en bij fris weer kon ik ook weg want er zat kachel in en nu is dat straks dus gewoon over. Goed morgen naar stadhuis om parkeerkaart te halen  en dan weer verder met bellen.

Reacties (2) Trackbacks (0)
 1. Hallo Moontje,
  Wat jammer van de Canta, die moet je liever niet moeten wegdoen, is nog een stukje vrijheid voor jou.
  Maar krijg je dan helemaal geen PGB ?, Daar heb je toch recht op. En toch ook voor de voorzieningen dien je door de gemeente vergoeding te krijgen.
  Zoals ik het nu les, heb je dus zelf geen inkomen en ook geen vergoeding. Dat is toch wel erg vreemd en hard.

  Heel veel sterkte voor de komende tijd en hoop dat je positief nieuws krijgt, zuske

 2. @zuske ik heb je mail gestuurd.
  Thnx voor je reactie


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.