Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

28mei/130

Heerlijke dag

Vanmorgen op tijd op en Johannes vertrok weer naar Amsterdam.  Al vroeg kwam Ilja voor mijn fysio. Het was heerlijk weer buiten en ze vond het luxe dat ze op de oprijlaan kon parkeren. We wandelden naar de vijver langs de huizen over fietspad terug naar huis zon 500 meter,  helemaal trots. Volgende keer nemen we brood mee om de zwanen en ganzen te voeren. Nog even staan kletsen en toen aan de koffie, een welverdiende bak koffie voor mij. De wandeling gaf me energie dus huiskamer, gang gezogen, wc schoon gemaakt en toen kwam er in de middag de mevrouw van GFK lang en kreeg ik een handdoek met theedoek, erg leuk.  Eind van de middag was Johannes weer thuis hij werkte door tot half 7. We aten en keken wat tv, ik was erg moe en sluit vroeg af, 9 uur en ga nu douchen en bed in.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.