Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

25mei/130

De Orchideeën Hoeve

Vanmorgen was ik al erg vroeg wakker, Smockey wilde nu ook eens perse naar buiten dus om 7 uur begon die hysterisch te mauwen maar er was dus niets en hij hield een uur vol en toen er dus maar uit gegaan en hem naar buiten gedaan. Koffie gemaakt en aangekleed. Johannes een uur later geroepen en toen ontbijt, Lianno douchen en samen de dieren verzorgd. Toen was het al snel tijd om de spullen te pakken en moeders op te halen. We zijn naar De Orchideeën Hoeve gegaan, daar zijn we allemaal al eens geweest maar nu hebben ze weer nieuwe dingen zoals de Lorri die je kan voeren. Verder zijn de planten en bloemen altijd erg mooi. Op onze homepagina staan de mooie foto’s. (ook bij Lianno) Ik ben nooit zo goed in foto’s maken maar dit keer heb ik de meeste foto’s gemaakt, er zijn ook foto’s gemaakt door moeders die staan erbij. Klik HIER voor het foto album. Aan het eind even in restaurantje gaan zitten met koffie en broodje beenham, Lianno wilde saucijzenbroodje en Dubbelfris, samen gezellig zitten napraten. Daarna terug naar Lelystad, moeders netjes thuis afgezet en Lianno kreeg nog een cadeau van Twil voor zijn verjaardag, ze kon door ziekte niet komen. Thuis gekomen pakte Lianno het uit en het was technisch lego, meteen vroeg hij of hij Twil mocht bellen en haar bedanken dat mocht, daarna is hij direct gaan bouwen. Toen hij klaar was bouwde hij het andere model ook en maakte foto’s die hij mailde naar Twil. Hij heeft er leuk meegespeeld..
 20130525_180156 20130525_170345 20130525_204858 
Daarna zijn we lekker patat gaan eten Lianno met hamburger en Johannes een biefstukje en ik kip met champignons echt lekker. Tijdens het eten keken we een film Kauwboy, leuke film.
MV5BMTYxNTEwMzc3Nl5BMl5BanBnXkFtZTcwNzQ5NDE2OA@@__V1_SY317_CR5,0,214,317_Daarna de kikkerbak bijgewerkt ik heb 2 nieuwe mooie Bromelia achtige planten meegenomen. Het staat erg mooi nu.
20130525_215353
Nog even allemaal op Internet, Lianno daarna naar bed en wij drinken nog wat en gaan zo lekker douchen en slapen.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.