Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

24mei/130

Weekend!

Vanmorgen vroeg op en Johannes werkt thuis en zijn eerste telefonisch overleg begint om 7.00 uur. Nou ik blijf op bed tot half 9. Douchen en koffie. Dieren verzorgen deels want het is vandaag de dag dat we Lianno weer halen en die verzorgd dan de dieren. Ik rommel wat op pc en brei iets verder. Tegen middag uur halen we Lianno op. Johannes werkt daarna nog door en onderweg belt hij diverse mensen. Onderweg zon, regen natte sneeuw en het is koud. Lianno verzorgd  spontaan zoals anders alle dieren en vindt de rots met waterval en mist erg gaaf. Daarna gaat hij skeeleren in de zon.  Ik was de was en ruim hier en daar op en dan komt Lianno of hij naar oud klasgenootje mag en daarvandaan belt hij op dat hij daar binnen gaat spelen en dat mag. Hij komt met etenstijd weer thuis  iets eerder dan afgesproken dus heel netjes. Ik heb krieltjes, snijbonen en braadworst en luchtige aardbeien vla toe. We eten aan tafel bij de kikkers en kletsen gezellig. Na het eten maakt Lianno zijn tijd vol op zijn kamer met een tekening maken, spelen met lego en dan bedtijd. Wij kletsen nog wat en nu ga ik snel slapen.
Good-night-quote-8

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.