Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

23mei/130

Lente blijkt herfst

Vanmorgen rustig op bed gelegen tot een uur of 9. Ik zit niet goed in mijn vel, pijn in rug, nek, heupen en mond en die laatste is lastig. Verder heb ik last van de manier waarop mensen tegenwoordig praten over ouderen, chronisch zieke en gehandicapten, ik geloof dat we geen mensen meer zijn maar kostplaatjes. Als je Den Haag volgt is er debat na debat over fraude met toeslagen, fraude met zorg  en achter gehouden informatie en moties van wantrouwen en het gaat maar door. VVD beloofde werkgelegenheid maar ik lees alleen maar over mensen die massaal worden ontslagen  achterhoek thuiszorg 800 mensen, ambtenaren 15000, ING 1500, thuiszorg duizenden, gevangeniswezen weet ik hoeveel en ga maar door. En dan ook maar weer eens mopperen want we hebben allemaal zon nodig en de lente blijft uit, het was vandaag in Lelystad koud 6 graden, wind en hagel, regen het leek echt herfst niet normaal meer, ik ben dit koude natte grijze weer ook zat. Goed genoeg gemopperd vandaag ook niet veel gedaan beetje mail gelezen, gezellig met Twil gebeld, ze belde om te bedanken voor het kleinigheidje dat ze voor haar verjaardag kreeg. Wat prijsvragen gedaan, gerommeld op Facebook. Ik heb ook zitten staren in de kikkerbak zo mooi die mist, zorgt voor goede hoge vochtigheid. Ook tijdje zitten staren in de guppen bak heel veel baby visjes. In de tuin kwam de reiger weer eens langs, arm dier heeft honger, ik baal dan voor mijn vissen maar ik vind hem ook mooi als hij zo statisch op de dakrand, vol lust naar de vissen kijkt.
482577_573035392731237_1607940507_nGoede de AH bracht de boodschappen en ik ruimde op en we aten lekker bij de tv een kaasfondue, lekker gesmolten kaas met stokbrood, champignons, komkommer, tomaat, paprika en het was gezellig en lekker. Ik breide nog eens tukje aan de sjaal voor Elisabeth, gaat niet echt snel, maar hij wordt wel mooi en dat is het belangrijkste. Dusty (robotzuiger) is weer terug en aan de bak geweest, heerlijk zitten en kijken en Dusty doet het werk. Goed nu weer de hoogste tijd om te gaan douchen en dan bed in.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.