Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

22mei/130

Toen hadden we een bon op de auto!

Vanmorgen op tijd op, Johannes werkte thuis en had eerst wat belangrijke telefoontjes. Ik rommelde wat op de pc, ruimde wat op in de keuken. Toen na de koffie samen naar het stadhuis. Tjonge geen parkeerplaats te vinden en  jawel een stuk verderop gelukt, Johannes zet de rolstoel in elkaar want dat kan ik niet belopen en daar gaan we dan. He tis echt koud, nat en een harde wind. In het stadhuis bleek het natuurlijk weer anders te moeten gaan dan men al twee keer zei over de telefoon en bij ons vorige bezoek. Uiteindelijk gelukt om de parkeerkaart te verlengen en het rijbewijs van Johannes. Snel terug naar huis en hee wat zit er onder de wisser? precies een bon. Onze kaart was niet zichtbaar, nou dat was die wel maar maakt niet uit hij is al verlopen, pfff 60 euro armer. Ik heb er niet aan gedacht, we hoeven nooit kaartje te halen en dus nu ook niet aan gedacht…stom maar waar en dus een terechte bon ook al staat er een foute melding op. We wachten nu op accept dan betalen we braaf, eens nooit weer hoop ik. Thuis lunch gemaakt en de post bracht het speciale katten eten voor Kuifje dus dat neergezet en klein bakje met oud ernaast en  super Kuifje kiest het nieuwe voer helemaal blij mee. Verder een waterval met mist voor in de kikkerbak, deze was in de uitverkoop en na het eten hebben we die in de bak gebouwd, nu nog de planten mooier maken en dan is het helemaal perfect.

In het filmpje kun je de waterval zien lopen en de mist…erg leuk de kikkers zaten er meteen bij zo nieuwsgierig zijn ze wel.
Voor we hieraan begonnen keek ik nog naar debat over de illegalen en  bah bah PvdA doet niets wat ze beloofd echt te triest voor woorden en wat een tijdverspilling weer. Als Johannes klaar is met werken dan eten we en kijken we een serie van de band en daarna dus de kikkerbak doen. N is de avond ook al weer om, ga dus lekker douchen en dan bedje in.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.