Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

21mei/130

Rustige natte koude dinsdag

Vandaag laat op pas rond half 11. Ik was erg moe. Johannes werkte thuis. Ik regelde wat dingen en een vriendin belde Monique hou je taai en hopelijk snel duidelijkheid. Ik verzorgde de dieren en deed niet veel verder had geen zin. Breide wat. Keek geschokt naar de beelden van de tornado wat een hard natuur geweld. Het is koud en nat buiten tijd om de kachel weer aan te doen, het is mei en men heeft het over nachtvorst komende weekend brrrrr. Goed de buurvrouw kwam even langs ik had post op haar adres, dom tikfout denk ik. Even gekletst en toen weer verder. Boodschappen gedaan online. Toen de stoomkoker aangezet en gaan douchen  na het douchen bakte Johannes het vlees en konden we lekker een. In de avond tv gekeken. Nu hoogste tijd om te gaan slapen.

untitled

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.