Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

20mei/130

Leuke Pinkstermaandag

Vanmorgen stonden Johannes en ik om 10 uur op, Lianno en Ilja waren al wakker uiteraard en waren bezig met ontbijt. Lianno had uit zichzelf al alle vaat in de vaatwasser gedaan en opgeruimd, super!  Johannes zette het spel MindCraft op zijn tab en nu konden de jongens tegelijk en met elkaar of tegen elkaar spelen end at was erg leuk om waar te nemen. Beide banken een kind dat hetzelfde doet en een lol dat ze hadden, echt grappig. Er waren veel felicitaties in mail op Facebook en via sms voor Lianno. Zijn moeder stuurde ook sms en hij wilde daarop antwoorden, dat vond ik niet slim omdat dat onpersoonlijk is dus zei ik bel haar gewoon even en dat vonden beide geweldig en gezellig kletste ze samen even. Johannes en Nienke kletsten en zaten op de pc tegelijkertijd, ik kletste mee en breide verder. De kat die Ilja wilde kwam af en hij was er erg blij mee.

ilja

De dag vloog om, ik maakte alvast de macaroni ovenschotel klaar, zodat die alleen  nog in de oven hoefde. Dan is het etenstijd, erg lekker vond iedereen. Na het eten alles opruimen, spullen pakken en toen brachten we uiteraard Nienke en Ilja netjes naar station en reden door naar Hoenderloo. Daar even koffie gedronken en nagepraat met de leiding na een uurtje reden wij weer terug naar huis. Thuis aan de koffie en vervolgens even Moeders gebeld en Nienke en nu even tv kijken en rustig aan en douchen en slapen. Het was een leuke verjaardag en nu op naar zijn 13e!

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.