Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

19mei/130

De grote feestdag

Vanmorgen op tijd op, koffie en dan snel naar Hoenderloo om Lianno op te halen. Lianno heeft er zin in en we rijden al kletsend terug naar Lelystad. Tante wil is ziek en komt helaas niet, beterschap. Hanneke en Bram zijn verhinderd helaas. Eenmaal thuis vindt Lianno het mooi versierd en eten we lunch. Al snel komt Moeders. Niet veel later halen Johannes en Lianno  samen Nienke en Ilja van het station en begint het feest. Lianno krijgt mooie cadeautjes stunt skate board, beschermset voor skeeleren, helm, skeelers, een nano speed raceset en een wave scooter, een lego ninja pop, airhogs speelgoed en hij is dus helemaal verwend.
Lianno 12 jaar Lianno 12 jaar Lianno 12 jaarLianno 12 jaar Lianno 12 jaar Lianno 12 jaar
Lianno speelt met Ilja en Ina, Inge en Gerben komen ook en moeke 2. Het is een gezellige boel met koffie, thee en gebak. Lianno en Ilja proberen alles meteen uit en spelen ook even buiten om te kijken hoe de  wave scooter werkt, dat blijkt moeilijker dan gewend. Dan raakt Lianno een deel van de beschermset kwijt, dus nu moet dat eerst aangeschaft worden voor hij verder kan spelen. Dan gaan we lekker patat eten en gaan er mensen weg. Ina en Inge met Gerben blijven tot laat en het is erg gezellig. Ilja wilde ook wel graag een kat dus begon ik met breien en hij zocht heel precies de kleuren uit en liet me weten hoe groot en daar wordt nu aan gewerkt. Ondertussen volg ik natuurlijk ook nog het nieuws over de vermiste broertjes. De jongens gaan rond half 11 naar bed en wij kijken dan om 23.00 uur allemaal naar het nieuws over de vermiste broertjes, duidelijkheid is ook niet altijd fijn. Daarna gaan Ina, Inge en Gerben naar huis en wij opruimen, napraten en dan nu bed in.

936279_392713307508628_913509563_n

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.