Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

18mei/130

Elis en Camiel bedankt voor alles!

Vanmorgen om 9 uur op want de AH kwam tussen 10-12 en was er dus al voor 10 uur. Boodschappen dus binnen en opgeruimd. Vandaag was een poetsdag met pauze tussendoor. We deden heel veel eens zien we hebben de badkamer en wc gedaan, in de slaapkamer hele bed uit elkaar goed gezogen en gedweild en toen matrassen andersom er weer op en  later ook schoon beddengoed, matrassen afgezogen kortom alles fris. Samen de dieren gedaan en toen de kamer schoongemaakt en de garage opgeruimd en ruimte gemaakt zodat Nienke en Michel er kunnen slapen. De dag vliegt dan echt om en tussendoor ff op de pc en koffie drinken. In de middag komen Elis en Camiel erg gezellig ik krijg een cadeau bon van ze van HelloFresh, klik er maar eens op lijkt me echt super voor zo nu en dan. Ik ga snel een box vol eten bestellen en kijken of dat goed bevalt. Verder kreeg ik bus pasta saus poeder met soja dus vegetarisch dus kunnen voorlopig vooruit. Ik heb voor hun een leuke kat gebreid en ga nu een sjaal breien voor Elis zon 30 cm breed en ongeveer 1,5 meter lang dus ze heeft mooie wol meegenomen en direct begonnen, ik vind het superleuk om dit voor haar te doen. Bij binnenkomst heeft Camiel heel erg geholpen met de ballonnen opblazen en Elis en ik de makkelijke wat een rot ballonnen , maar goed huisje is prima versierd voor Lianno zijn 12e verjaardag  morgen vieren we het en maandag wordt hij dus 12. Bedankt voor jullie hulp! Elis nam een leuke foto van Snuffie in de tuin, die loopt tegenwoordig los. 936893_10151606511732980_579000717_nToen had Elis weer grappige nagellak op en  geloof he tof niet ik kan nu geen nagels bijten dus zij ze best lang en jawel ze zijn nu blauw gelakt, zandstijl of zo ik heb geen verstand van nagellak of make-up en vind het wel wennen maar best grappig. Elis kan goed lakken en na twee lagen een glanslaagje en nu zien mijn handen er grappig uit ……
blauwe zandnagelsWie weet gaan we dit toch eens zelf proberen of laten doen. Elis en Camiel hadden lekker pizza meegenomen en die heeft Johannes klaar gemaakt en met sla heerlijk gegeten. Het was weer super gezellig! Elis en Camiel namen ook mijn grote vriend Dusty weer mee (robot stofzuiger) ze hebben hem een maandje geleend en zo konden ze zelf zien hoe dat is en of het bevalt.  Na het eten nog wat kletsen en toen gingen zij naar huis en wij meteen ons bed opmaken en nu is alles klaar. We kijken naar het songfestival oftewel we luisteren en ondertussen brei ik en rommel ik wat op pc. Anouk was super en ze eindigt als 9e, heel goed gedaan. Nu snel douchen en slapen morgen wordt lange drukke en zeer gezellige dag! PS Elis je sjaal is al 13 cm lang dus een goed begin vanavond! Glimlach
Sleep-Well

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.