Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

17mei/130

Weekend!

Vandaag op tijd op, ik heb een redelijke nacht gehad. Na de koffie  naar de Canta want de auto moest naar garage dus Johannes reed achter mij aan. Onderweg weer een nieuwe truc geleerd van aso…als iemand op de binnenste baan van een rotonde 25 km snel genoeg vindt dan rij je gewoon over de binnenrand (lees berm) keihard toeterend er langs. Gelukkig zag ik het aankomen en reed rustig mijn eigen rit door en keek even boos naar de idioot, maar ging dus goed en vlak voor me schoot hij weer op de baan waar ik ook reed en dan klagen mensen dat de invaliden wagens een gevaar zijn, nou ik weet wel beter. Bij de garage stapte Johannes bij mij in en reden we terug naar huis. Johannes werkte thuis.  Ik rommelde wat op pc, in huis en deed de dieren. Ik breide nog een kat en vermaakte me wel. Ik vond het koud dus kachel maar weer aan brrr het zou nu mooi weer moeten zijn, de deuren en ramen open maar nee het is nat en koud buiten. Eind van de middag bracht ik Johannes weer naar de garage om de auto op te halen nu met zomerbanden. Hi ging direct naar huis ik reed even langs moeders om wat spullen o te halen en te brengen. Daarna door naar huis. Ik maakte lekker tjaptjoi met kerrie en dat smaakte heerlijk. We keken in de avond tv en ik besloot nu de nieuwe cd te kopen van Guus Meeuwis, nu heb ik de serie dus weer compleet als die morgen wordt bezorgd.9200000012524899

Ik kreeg mail dat ik een spel heb gewonnen voor de Xbox360 Metro Last Light een 18+ spel en heel heftig, maar Kevin vind het een mooi spel dus zodra die binnen is haalt hij hem op en mag hij hem lenen. Het is een schiet spel en echt erg heftig maar goed he tis wel een prijs, na lange tijd. Spel voor als ik heel slecht humeur heb denk ik LOL.$T2eC16RHJGMFFpzt6r01BRfpDBjSnQ~~60_84

Goed nog wat tv gekeken en nu hoogste tijd en helaas geen P&W voor mij, gisteren ook niet ben te moe kijk de herhaling wel morgen.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.