Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

16mei/130

Regenachtige donderdag

Na een zeer slechte nacht stond ik toch om 7 uur op, had niet veel keuze Johannes moest naar Amsterdam en ik moet naar de tandarts en dus moet ik schoenen aan en dat kan ik niet zelf. Ik rommelde wat in huis, deed de dieren. Kuifje is weer begonnen eten en drinken, gelukkig en dus vanaf nu elke dag weer laxeermiddel en hopen dat het goed gaat. Hij eet de nieuwe brokken. Ik had proefzakjes en nu snel op internet grote zakken besteld, het oude voer maken we samsam op met het nieuwe. Dat kan geen kwaad en is best duur om dat weg te gooien en vooral zonde. Heerlijk met Nienke aan de telefoon gezeten. IK breide lekker weer een kat in elkaar en als ik er een aantal heb ga ik ze naaien en vullen. Heb er nu 4 af geloof ik. Heb op internet veel filmpjes zitten kijken van Gordon Ramsey  over hoe hij restaurants probeert te redden, best leuk en knap wat hij doet. Toen was het tijd om naar de tandarts te gaan dus rollator en met de Canta naar de tandarts door de stromende regen. De tandarts heeft papieren meegegeven en een afdruk van zowel boven als onder en ertussen gemaakt. Even gepraat want het is een hele aardige man en we kennen elkaar al ruim 30 jaar. Toen weer door de regen naar huis. Meteen Utrecht gebeld en wat een mazzel ik kan op een dag zowel voor gesprek naar kaakchirurg en de gewone chirurg. Dus op 4 juni gaan we dagje naar Utrecht UMC en hopelijk zijn we dan snel aan de beurt voor zowel galblaas verwijderen als het bovengebit. Ik weet dat de wachtlijst voor kaakchirurg momenteel 2 maanden is, maar goed dat wordt dus even doorbijten en Ibuprofen gebruiken om de pijn te onderdrukken. Ben trots dat ik toch weer met de Canta ben gegaan, is lang geleden 31 januari en daarna werd ik zo ziek dus toen kwam het er ook niet van, de mensen hebben altijd haast en hier in de stad is alles bijna 1 baan en als ik er rijd mag men er wel 50 of 70 km per uur, maar ja ik rij 40-45 km per uur dus niemand krijgt een boete. Tenminste behalve die idioten die dan gaan inhalen over de berm, rechts en links over verdrijvingsvlakken sommige zijn echt gestoord vandaag of morgen gaat dat dus echt eens fout maar goed ik houd me aan de regels en rijd heel netjes mij eigen rit dan maar en tja mensen die denken dat mijn “koekblik” harder zal gaan rijden als je gaat toeteren, seinen met je groot licht tja sorry  maximaal is echt maximaal. Thuis warmde ik de restjes chinees eten op en aten Johannes en ik samen. Toen gaan douchen en moeders even gebeld. Nu vind ik het mooi geweest ik ga slapen ben erg moe.
piekeren

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.