Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

10mei/130

Lekkere dag met Lianno

Vanmorgen op tijd op, Johannes is vrij. We drinken koffie en dan al snel tijd om te gaan rijden. Op naar Hoenderloo waar we precies om 11 uur zijn. Dan terug naar Lelystad en eerst even post afgeven, de poezen die ik af heb opgestuurd. Toen door naar de kapper lekker beide kort koppie nu……Lianno hoefde niet uiteraard die heeft al stekels. Toen gaan lopen (ik in rolstoel) naar de pasfoto maker. Lianno wilde even bij Intertoys zijn zakgeld uit geven en kocht schattige mini auto racebaan best humor ding. Er zitten twee kleine auto’s bij en bouwtekeningen voor 4 banen.
592831_v
Toen even langs stadhuis  voor invalidenparkeerkaart en verlengen van Johannes zijn rijbewijs, maar helaas verkeerde info gekregen voer de telefoon en alles dicht. We gaan even naar de nieuwe ijssalon Bella Vita waar Lianno een lekker ijsje krijgt en wij een kop koffie nemen. 
  DSC_2475 20130510_133243 DSC_2477
Daarna nog even kijken voor kleren Lianno ivm trouwerij in juni, maar niet geslaagd, ook de Blokker even in maar tjonge daar kom je bijna nergens veel te smal en vol. Toen was het wel weer mooi geweest dus naar huis en om half 3 thuis. Eerst koffie en lekker kaasbroodje voor lunch. We praten en daarna spelen we ieder enen op een pc, ik doe mail en wat prijsvragen. Dan ga ik eten maken we eten vegetarische macaroni. Net voor we gaan eten komt moeders even langs en  brengt nog wat roze wol, bedankt en omdat we gaan eten nodigen we haar uit en ze schuift aan. Gezellig eten we kletsen en na het toetje haalt Lianno zijn nieuwe racebaan naar de kamer en met veel lol racen moeders, Lianno en ik en het is humor en toch ook wel ingewikkeld om de auto bij de finish te krijgen.  Na de koffie gaat moeders naar huis. Lianno speelt lekker verder en om half 10 ligt hij op bed. Wij kletsen nog wat en kijken wat tv en nu ga ik ook douchen en slapen.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.