Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

9mei/130

Luie donderdag

Zo een vrije dag, het is hemelvaart en dus uitslapen. Zo dat was de ochtend dan. In de middag rustig wat op de pc gerommeld, Johannes rommelde ook wat in de tuin, tijd voor de dieren.  Ik had zin om te koken dus ik maakte tomaat met mozzarella in bladerdeeg en dan lekker uit de oven. Daarbij zelf aangemaakte sla en het was erg lekker. Keken nog wat tv. Ik leef erg mee met de Moeder Iris die haar ex pleegde zelfmoord en haar twee kinderen zijn nog vermist, pas 7 en 9 jaar wat een ongelofelijk stressvolle situatie, angst, vrees, hoop alles zal door elkaar lopen en ik hoop en bid dat ze snel duidelijkheid zal krijgen. Verder wordt van een internet vriendin haar 77 jarige tante al 19 dagen vermist uit Delft, ernstig suikerpatiënt ook met hun leef ik erg mee en hoop ook voor hun snel op duidelijkheid. Ik erger me aan Meneer Weekers in Den Haag, hoop dat die schop onder zijn kont gaat krijgen, maar ach zal wel weer niet want ik ga steeds meer geloven dat de PvdA uit is op macht dan het verdedigen van zijn stemmers. Bij volgende verkiezingen stem ik want dat zal ik nooit nalaten maar ik kies wel een super kleine partij………want dit gesodemieter van VVD samen met PvdA ben ik inmiddels ook spuugzat. Na sorry kabinet nu weer dit …….Den Haag is hardLeers, na iets Bleeker’s nu iets Weekers!

weekerswieberen2

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.