Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

7mei/130

Mijn guppen emigreren!

Vanmorgen vroeg op, Sjoerd komt vandaag voor het laatst en heeft dan tijd vrij. Het is gezellig Johannes werkt thuis. We drinken koffie en dan gaat Sjoerd weg als hij klaar is, maar hij komt later nog terug. Ik verzorg de dieren, rommel op de pc en om 10 uur komt Ilja mijn fysiotherapeute.  Het is zo lekker weer buiten, dus we gaan lopen en vandaag moet ik groot rondje lopen dus hele ruime bochten om de speeltuin. Als we rond staan praten we staand even en meet ze hartslag met haar mobiel. Dan stel ik voor nog een rondje end at doen we en dan normaal en gaat goed..ben zo blij en trots dat is record zo’n 500 meter. Ben helemaal blij ermee en volgende keer kijken we opnieuw hoe het gaat. Na fysio lekker in de tuin gezeten, in de zon genieten. Ik heb gebreid en kittens in elkaar gezet.  Dan komt Sjoerd weer terug hij komt een lading guppen halen, ik heb er erg veel en nu dus niet meer. In Frankrijk zijn guppen erg kostbaar en dus wilde hij in Nederland gaan kopen en toen heb ik gezegd joh neem van mij maar mee  die fikken wel weer nieuwe en nu helemaal met nieuwe mannen en vrouwen.  Zo gezegd zo gedaan en hij heeft er veel mee gekregen en voer voor onderweg, nu ben ik benieuwd hoe mijn guppen het vinden emigreren LOL.  Toen eten gemaakt de dag gaat snel en Lianno belt we kletsen hij heeft een leuke vakantie en ze doen leuke dingen en komend weekend komt hij weer naar Lelystad toe. In de avond nog wat tv en nu slapen, morgen lange dag.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.