Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

6mei/130

Een heerlijke zomerse dag.

Vanmorgen beetje uitgeslapen, dat kon want Johannes had een vrije dag. Rustig begonnen met koffie, mail en wat spelen op Facebook.  Moest even afspraak maken om de winterbanden eraf te laten halen en dat gebeurt komende week.  Toen kwam moeders en dronken we samen even koffie. Daarna in de auto, in dat mooie zonnige weer op naar Hoenderloo voor een gesprek over Lianno. Het was een duidelijk en goed gesprek. Lianno mag extra komen op 19 en 20 mei dus met zijn 12 e verjaardag is hij hier! Daar zijn we erg blij mee. Daarna even in de zon roken en napraten met zijn drietjes en toen in de auto op weg naar Lelystad. Onderweg gestopt bij de Fontein, ik dacht tuincentrum maar is outdoor living en dus alleen maar duren baden, sauna’s, schuurtjes en zo en geen planten dus snel weer naar buiten. Door rijden naar Lelystad en stoppen bij de Intratuin. Heel veel planten en we slagen voor mooie plant voor de kikkerbak. Zal morgen eens zien of ik dat mooi op foto kan krijgen.  Verder nam ik in een mooie deal 7 nieuwe mannen guppen mee, even vers bloed anders wordt het erg veel inteelt en ze gaan gewoon door ha ha. Toen naar huis lekker Chinees besteld en samen eten. Toen met Johannes samen de plant in de kikkerbak gedaan, mij lukte dat niet ik heb altijd een arm bezet voor steun dus helaas kon ik het niet zelf. Hij is nu erg mooi, meteen de ramen gereinigd lijkt nu wel nieuwe bak. Nu hopend at we evenwicht gaan vinden, want zo moeten we wel erg vaak nieuwe planten halen. Toen de guppenbak beetje gesnoeid en moeders stek meegegeven van varen en een lading guppen voornamelijk mannen en wat jonge aanwas. Daarna mochten de nieuwe los, mooie mannen met veel geel en de andere met veel blauw die mooi oplichten in het licht…..heb meteen weer tijd zitten kijken heerlijk die dieren. Toen ging moeders naar huis. Wij rommelden nog wat aan, kletsten wat na en hadden leuk telefoongesprek met Twil. Nog even aan het breien geweest, alle mensen in mijn omgeving hebben  nu kittens en de laatste drie zijn gebreid maar moet ik nog in elkaar gaan zetten en nu gaan we weer voor Dierenbescherming Noord-Holland Noord aan de slag. De eerste wordt roze met wit streepjes. Ik kwam deze foto tegen en ik vind hem geweldig!!
24629_522437671147118_795574164_nNog wat gedronken en nu hoogste tijd om te gaan slapen, morgen weer mooie zonnige dag en daar gaan we echt van genieten!

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.