Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

5mei/130

Wat een mooie Bevrijdingsdag!

Vanmorgen uitgeslapen, daarna koffie en de vlag hoog in de mast. Dieren verzorgd en toen lekker in de tuin gezeten. Het was heerlijk buiten en Johannes was in de tuin bezig met van alles en nog wat. Ik heb lekker zitten breien en ik heb 3 katten gebreid, moet ze alleen nog in elkaar zetten en vullen. Moeders kwam gezellig kop koffie drinken na haar kerkbezoek en dat deden we ook in de tuin, ze bracht mooie roze wol mee en daar ben ik weer erg blij mee. Lekker in de tuin gezeten met elkaar, koffie erbij, katten in de tuin en Snuffie los. Na een tijdje ging moeders naar huis en wij bleven nog even zitten en daarna eten gemaakt. We hebben een film gekeken Black Out 1 & 2. Genoten van Bevrijdingsconcert op de Amstel. Tussendoor uiteraard genoten van het feit dat mijn clubbie Ajax voor de derde keer op rijs kampioen werd. Maar al snel was de trots weer weg toen ik hoorde dat een deel van aanhang van mijn clubbie de ME nodig had bij feesten, ook dat is voor de derde keer op rij, helaas. Ik kreeg mail van de dochter van de mevrouw uit Zwolle waar ik op de verjaardag was met mooie foto’s, heerlijk naar zitten kijken en nagenieten. In juni/juli ga ik snel weer op bezoek maar dan in haar nieuwe plek. Het was vandaag echt perfect en heerlijk weer en nu ga ik slapen, morgen drukke dag ik heb weer een gesprek met diverse betrokkenen van Lianno, dus hopen op een goed gesprek.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.