Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

4mei/130

Nog een mooi boek over Maxima

Vandaag hebben we uitgeslapen tot een uur of half 11. Ik kon maar slecht in slaap komen was nog vol van het bezoek aan Zwolle.  Vandaag is het precies 2 jaar geleden dat mijn vader overleed, rare dag omdat het ook dodenherdenking is. Na de koffie hangt Johannes de vlag half stok en ik kijk toen, heerlijk in de zon en het waait behoorlijk dus de vlag wappert geweldig. We verzorgend e dieren, spelen wat op internet en Johannes rommelt in de tuin. Het is echt lekker weer. De hele dag ren ik naar de wc ik heb diarree, hoort bij penicilline kuur, na 10 dagen kramp en  verstopping nu dus het tegen over gestelde.  Ik maak voor het avond eten een heerlijke witlof salade en Johannes bakt de tartaartjes. Samen eten we en kijken tv veel informatieve  programma’s over de oorlog. Dan is het  bijna 19.45 en zoals elk jaar gaat onze site offline,  sinds de dood van min vader en half uur en daarvoor een kwartiertje.  De site laat dan zien: Freaks toont respect “Dodenherdenking”. Knipsel
We kijken naar de beelden van de Dam in Amsterdam. Zijn uiteraard 2 minuten stil. Daarna  gaat de site weer online en brei ik lekker verder. De sjaal/Coll is af paars en wit en die gaat naar Dorkas. Alles wat ik daarvoor breide gaat in juni naar Dorkas. Moeders brengt het en zal nog een foto maken van alles bij elkaar en ik heb heel wat sjaals, mutsen gebreid en 2 truitjes, en 4 ballen geloof ik. De post brengt een verassing van Elis ik ga voor haar een sjaal/Coll breien en een kat, daarom kreeg ik alvast als dank een mooi boek. Het boek Prinses Maxima 5 jaar en die had ik nog niet.
Het-aanzien-van-Maxima-5-jaar-prinses
Ik ben er erg blij mee en heb direct zitten bladeren, staan veel mooie foto’s in. Elis heel erg bedankt. Zelf heb ik del 7 van het Algemeen Dagblad besteld die gaat over troonwisseling de andere 6 delen had ik al reeds. in de avond heel veel over de oorlog gehoord en geluisterd en nu ga ik lekker slapen.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.