Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

3mei/130

Gezellige dag in Zwolle

Vanmorgen op tijd op, koffie en ontbijten. Johannes werkt thuis en Sjoerd komt ook, maar in tegenstelling tot normaal ga ik een dag weg. Dus als ik thuis kom is Johannes er al en is het huis ook nog schoon, wat wil je als vrouw nog meer. Om half 9 komt de taxi geen combi dus om half 10 sta ik voor het verpleeghuis in Zwolle. Beneden eerst ff koffie drinken en wat roken en dan naar boven, waar mevrouw A. heel verrast is en van blijdschap me een knuffel met tranen geeft. Zij is vandaag jarig en is 80 jaar geworden. We kletsen en ze is blij met de doos chocolade, kaart en een grote bos bloemen. Er is een leuke sfeer en er hangen slingers, ballonnen en er is heerlijke koffie. Al snel komen haar kinderen en zus en dan is er heerlijke taart en gaat de telefoon. Dit telefoontje is voor Mevrouw A. het mooiste cadeau denk ik op haar 80e verjaardag, ze gaat verhuizen er is plek daar waar ze heen wil en half mei krijgt ze d sleutel! Tranen van blijdschap en ook bij mij. Ik ben erg blij dat ze daar heen kan nu en dat zal haar gelukkiger maken, ze kent er veel mensen en heeft dan een aanleun woning en het eerste wat ze zegt is dan: “Kom je in Juni in MIJN huis koffie drinken?” En het antwoord is natuurlijk! We zingen voor haar, we kletsen en al snel is het tijd om te lunchen. Ik eet niet mee heb geen trek en ga met haar kinderen lekker op balkon zitten. Na het eten gaat mevrouw A rusten en neem ik van haar afscheid. Ik klets nog even met de verpleging en de arts. Op weg naar buiten om op de taxi te wachten kom ik nog een verpleegkundige tegen en rook met haar samen in de zon nog een sigaret dan moet zij gaan werken en komt mijn taxi. We gaan via 2 adressen Zwolle naar Doornspijk en door naar mijn huis. De taxi was een caddy en das echt niet fijn je hobbelt letterlijk uit je stoel pffff, maar goed moe en voldaan kom ik thuis. Lekker aan de koffie kletsen met Johannes en die moet uiteraard no geven werken. Ik bestel eten en Lianno belt nog even gezellig. Dan brei ik verder aan mijn project voor Inge en Gerben hun trouwerij en het is nu af……..hoop dat ze het mooi vinden. Nu begonnen aan een bestelling van 2 kittens voor iemand in Zwolle en dat doe ik uiteraard graag. Mijn sjaal is ook bijna af en die is breed en lang en los dus ben er erg tevreden over. Nog wat tv gekeken en nu is het de hoogste tijd om te gaan slapen.

269374_409564162462264_1609144360_n

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.