Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

2mei/130

Zonnige donderdag

Kon vandaag maar moeilijk uit mijn bed komen, maar rond 11 uur dan toch maar eruit gegaan. Koffie en wat gerommeld op de pc, verder dagelijkse dingen zoals dieren verzorgen. Ik maak nog even wat post in orde en ruim de administratie op van de laatste 4 maanden, tja door mijn opname liep ik achter. Moeders komt gezellig langs en neemt koekblik en pepermuntblik mee helemaal blij mee en direct koekje bij de koffie. De dag vliegt om en Moeders is zo vriendelijk om onze post mee te nemen. Dan maak ik lekkere burito’s en eten we bij de tv. Ik ga na wat tv te hebben gezien vroeg naar bed morgen lange dag. Vandaag de laatste pil van de penicilline ingenomen en nu hopen dat het goed heeft gewerkt, de pijn en zwelling zijn in ieder geval weg en ik kan er ook weer mee kauwen.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.