Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

1mei/130

Dag van de arbeid

Vandaag sliep ik langer tot een uur of 10. Koffie en rustig wat op de pc gerommeld en de dieren eten gegeven. Dan begint het infuus alles gaat prima. Lekker chinees eten. Ondertussen gaan mijn gedachten steeds naar San die geopereerd wordt, na rum 10 uur is de operatie klaar en  volgens berichten goed doorlopen en San heeft zich er wederom kranig door heen geslagen. Nu hopen dat dit de laatste keer is voor de komende jaren. San en Maup veel sterkte. De TNT brengt de nieuwe media box van UPC dus in de vond aangesloten en alles uitgeprobeerd, we hebben nu Horizon tv  klinkt wel leuk. Handig nu kan ik 4 zenders tegelijk opnemen en dat meteen ook getest met 2 zenders en ja hoor helemaal goed.Dan is de dag alweer om en tijd om te gaan slapen.  Dagen van Infuus zijn altijd kort omdat ik langer uitrust in de ochtend en dan 4 uur niets doe tijdens infuus. Daarna moe ben en dus op tijd ga slapen weer.
koffie-verslaafd

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.