Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

29apr/130

Rolstoel is nu compleet na 19 maanden!

Vandaag lekker uitgeslapen tot een uur of 11. Koffie en rustig beginnen. Uiteraard veel nieuws over morgen volgen. In de middag zou de monteur van Welzorg komen want eindelijk na 19 maanden vanaf aanvraag zou men de verlichting komen plaatsen in de rolstoel, zodat we deel kunnen nemen aan het verkeer. Het werd wederom DRAMA! De monteur kan er waarschijnlijk niets aan doen. Wachten duurt lang en dan kijken we maar wat tv en dan om 16.15 uur gaat de telefoon een medewerker van Welzorg, de monteur komt niet. Ik krigj te horend at hij bezig is bij klant dat ongeveer 2 uur duurt en mijn klus duurt ook zoiets dus het kan woensdag of de week erna. Ik zeg dat dat niet mijn probleem is ik heb heel de middag zitten wachten, Johannes heeft er vrij voor genomen voor het geval ik slechte dag zou hebben. Ik zeg ik wil gewoon dat die monteur komt en anders bel ik woensdag direct de gemeente met de volgende klacht. Tjonge zeg dit konden ze ook een paar uur eerder bedenken zeg…..de deurbel gaat en tot onze stomme verbazing staat de monteur er dus gewoon met 5 minuten. Die klus van 2 uur waar hij zou zijn bleek de mijne ook te zijn, nou ja hij gaat aan de slag. Na dik een uur komt hij weer terug met rolstoel en is klaar. Johannes drukt op de knop van het licht, terwijl de monteur staat te bellen en het licht doet het dus niet. De monteur is klaar met bellen en zegt het werkt niet en na een korte uitleg gaat hij weg. Daar staat de stoel en als ik er dan in wil gaan zitten doet niets het meer pfff maar de monteur is nog administratie aan het doen dus nog voor de deur en Johannes haalt hem terug. De monteur komt weer binnen en krijgt eerst maar koffie en dan gaat hij weer kijken en na een kwartiertje doet alles het opeens licht en alles. Nu is er nog een gat in het onderstel wat eigenlijk afgedekt moet zijn omdat nu de stroomdraden zichtbaar zijn en nat kunnen worden, maar hierover moet ik maar bellen woensdag. Verder toen de vorige keer de beensteunen werden gedaan en ik zei ze zitten erg los zei die monteur dat hoort zo en deze monteur vroeg me of ik gemerkt had dat ze niet waren vast gezet en ik antwoorde heel droog o dat hoort toch zo nou niet dus is gevaarlijk, nou dat wist ik ook wel en ik hield er ook goed rekening mee. De monteur ging weg en eindelijk  na 19 maanden heb ik dan een rolstoel die compleet is en deel kan en mag nemen aan het verkeer. Goed eten gemaakt en mijn moeder even gebeld en toen heerlijk genoten van de toespraak van koningin Beatrix en de woorden over Prins Claus zo mooi…zo duidelijk, verder was het een hele mooie toespraak. Nog meer tv gekeken en nu is het tijd om te gaan douchen en slapen, morgen sta ik vroeg op wil niets missen en Sjoerd komt ook gewoon en dat vind ik echt super!zelfgemaaktglitterplaatjenijntje

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.