Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

27apr/130

Allemaal speciale Oranje post!

Vanmorgen werd ik vanzelf wakker om 9.15 uur, de wekker stond een kwartier later. Wij stonden op en Lianno keek lekker tv en ging daarna douchen, aankleden en ontbijten. Dan even mail lezen en nieuws en vervolgens dieren samen verzorgen. De zon schijnt maar is wel fris hoor brrr, goed deur open en de mannen gaan buiten aan de slag Johannes snoeit en haalt de te ver gegroeide klimop onder het dak vandaan. Lianno mest het konijnenhok uit ne ruimt de katten drollen op, Kuifje heeft buiten een plek waar die steeds gaat poepen bah. Snuffie mocht voor deze keer los in de tuin. Daarna kreeg Lianno een heerlijke milkshake die hij schudden en trots kijkt hij naar buiten, omdat hij voor het eerst helemaal alleen het konijnenhok heeft uitgemest, trot op hem!

20130427_130300 20130427_133019 20130427_13302520130427_133114 20130427_135614 20130427_13134020130427_140141
Daarna gaan we lekker binnen warm worden, want het was best wel fris buiten, ik ben bezig met brief voor Mevrouw A uit Zwolle. De mannen zijn ook met hun eigen dingen bezig op de pc. Dan komt de post, ik wist dat er een verassing kwam in oranje stijl maar er kwamen er maar liefst twee! Ik ben helemaal blij verast door Saskia, een vrouw die ik via mijn forum al jaren ken van enkel en alleen  internet en die stuurde leuk Oranje pakket naar me op.
20130427_160423De inhoud is blikje Oranje hagelslag, Alex pepermuntballen, blik Wilhelmina pepermunt, kongingsblend koffie en tot slot een zak Willem chips erg lekker allemaal. Saskia super bedankt ik ben er erg blij mee. En dan het tweede pakje dat is ook van internet vriendin of tee wel mijn kaasvriendin Bianca en nu stuurde ze koninklijke kaas, Oranje boerenkaas echt zo geweldig. Super bedankt Bianca dat wordt lekker smullen  tijdens de 14 uur durende tv uitzending.
20130427_160500Nog wat gerommeld allemaal en toen eten besteld we hadden zin in patat en wij met loempia en Lianno een vegetarische burger. Lekker bij de tv en dit was een super tv avondje alhoewel de mannen het niet zo interesseert en dus ging Lianno op de laptop en Johannes keek half half mee. Ik keek eerst de wandeling met Dries van Agt, mooie man en daarna kwam het muziekspektakel Beatrix bedankt en als afsluiter een speciale aflevering blauw bloed een vooruit blik op dinsdag. Daarna keken Johannes en ik de Nederlandse film nooit te oud, een film over ouderen die in opstand komen in verzorgingshuis. Leuk verfilmd. Lianno ging toen naar bed, nog even lezen en dan slapen wij rommelen nog wat en ik geniet na van deze heerlijke dag en dan ga ik zo douchen en lekker slapen.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.