Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

26apr/130

Het begin van het weekend

Vanmorgen op tijd op. Johannes werkt thuis heeft het druk zoals altijd. Sjoerd komt en doet de boel lekker, we drinken uiteraard ook koffie en kletsen gezellig. Onze oude koffiemachine die stuk was heeft zijn zoon gekregen van ons en die heeft hem gerepareerd en nu heeft hij een mooie machine, ik ben daar blij om echt waar. wij zijn nog steeds in de zevende hemel met onze Siemens machine. Goed koffie en dan de dieren verzorgen. Ik rommelde in ons forum, deed wat prijsvragen, ruimde de mail op en was lekker bezig. De kachel aan want he tis echt opeens weer erg koud en gisteren was het zo lekker buiten. In de middag was het zo donker dat het licht aan moest ha ha echt Nederlands, Ik heb te doen met de kinderen die nu koningsspelen hadden koud, veel regen maar goed op tv zie ik dat het ook op sommige plaatsen zonnig was.  Dan lunchen en normaal gaan we dan Lianno halen, maar omdat er gesprek was met Lianno en de gezinsbegeleidster kwam ze hierheen en bracht Lianno mee, scheelde ons een auto rit van ruim 2 uur. We hadden een goed gesprek met zijn allen en vooral Lianno was erg duidelijk en dat is heel goed van hem. In het gesprek vroeg Lianno mij of ik er een probleem had dat hij eigenlijk geen vlees meer wilde eten, op de groep mag hij vegetarisch eten. Lianno heeft er moeite mee dat dieren hiervoor zomaar dood moeten gaan. Ik heb hier uiteraard geen problemen mee en Lianno is er heel serieus over dus we zien wel hoe het gaat. Lianno wel gevraagd hoe hij dat ziet helemaal geen vlees meer en dan vervangende dingen en ja dat is wat hij wil, nou prima. Voor dit weekend had ik er geen rekening mee gehouden dus heb ik heb ik zijn braadworst door ei vervangen vandaag en morgen vervang ik zijn tartaartje voor kaas. Na het gesprek bleef Lianno uiteraard hier voor het weekend en de begeleidster ging  alleen weer terug. Lianno bouwde de Lego auto die je bij de Shell krijgt in elkaar en speelt ermee, zo die dingen rijden hard ha ha. Dan maak ik eten en eten we lekker bij de tv en kijken samen een film. Verder kletsen we nog wat en dan ieder nog even op de pc en internet. Brigitte Kaandorp schreef echt een heel mooi nummer voor de troonwisseling, klik, luister en huiver een heel mooi nummer.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.