Koninklijke spulletjes

Vanmorgen op tijd opgestaan en Johannes werkt thuis. Koffie en rustig beginnen. Zoals altijd doe ik de dieren, rommel op pc, speel met de Nintendo 3DS, brei en vermaak me dus wel. Draai de was weg en het is heerlijk weer dus lekker de deur open. De monteur komt en werkt aan het beademingsapparaat er omen nieuwe onderdelen in en hij maakt alles schoon. Ik wordt gebeld door Rotterdam en ondanks de pillen gaat het infuus gelukkig door volgende week. Dan bel ik Welzorg eens hoe het is met de verlichting van mijn rolstoel, zijn pas sinds november bezig en de gemeente helpt me nu sinds maart en  ha de spullen zijn al binnen, maar het is druk. Dus nu meteen afspraak gemaakt en maandag krijg ik dan eindelijk de verlichting en als het allemaal goed is mag in dan eindelijk veilig en conform de wetgeving deelnemen aan het verkeer. Verder gaat het wel redelijk ik ben moe en wat suf door de pijnstillers en penicilline, maar ik heb het idee dat  de zwelling in mijn mond kleiner is geworden dus goede hoop dat dit hoofdstuk ook snel afgesloten kan worden en dan begint hoofdstuk wanneer en hoeveel moet er nu  uit in de komende weken om mijn mond op orde te krijgen. Ik heb 13 mei een afspraak bij de tandarts dan hoor ik meer.  Ik heb van de CAK brief gehad over eigen bijdrage pfff das schrikken, nu heb ik helemaal te doen met de ouderen en vraag me af waarom spaargeld al is het niet veel zo zwaar belast wordt, waar spaar je dan  toch voor het is in ieder geval tegenwoordig niet meer voor je oude dag. Mijn opname was revalidatie dus ik moet er wel achteraan gaan want, ik ben door plaatsgebrek op een andere afdeling geplaatst omdat het spoed was en daar ha dik geen invloed op. Probleem is wel dat deze afdeling een ABWZ bijdrage vraagt en revalidatie het eerste jaar niet. Kortom ik hoop dat dat nog wat uit maakt maar vrees het niet en dan is het jammer en zal mijn vakantiegeld volledig naar hun gaan. Met Koninginnedag op komst krijg je overal leuke dingen bij bv bij koffie een leuk lepeltje met Beatrix en WA erop, er zin er 4  een met WA, een met Maxima, een met Beatrix en dan deze met Beatrix en Maxima en ik heb ze alle vier erg leuk. Verkade heeft leuke koektrommels de inhoud hoef ik niet maar de trommel graag, er zijn er twee ik heb er nu een die met WA en Beatrix erop. Ik krijg van Bianca (kaasvriendin lol) het blikje van de Ruijter hagelslag en daar ben ik blij mee.  Klik op foto voor grotere afbeelding/
3565 3566 3568 3567
Krong-trommels  000927132_002_De-Ruijter-Oranje-Hagelslag_3D3
De dag gaat snel voorbij. Er wordt nog gebeld over Lianno en op 6 mei hebben we afspraak met die mensen, op 10 mei moeten de winterbanden eraf en de agenda raakt langzaam vol met de vrije dagen die eraan komen. Heerlijk Johannes heeft ook wat vrije dagen opgenomen die  zorgen ervoor dat we nu lange weekenden hebben. Albert brengt de boodschappen en ik ruim het op, Eten maken haaskarbonade, aardappels en spruitjes en dat was weer erg lekker.
In der avond werkt Johannes nog door en ik kijk ondertussen tv, nu douchen en snel bed in morgen vroeg op lange dag.

936456_541909465851755_486512002_n

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

Geef een reactie