We blijven lachen maar wel als een boer met kiespijn

Vandaag zijn er twee jarige in de familie Tante Miek en Ina (zus Johannes) beide van harte gefeliciteerd en een hele fijne dag!
images

Vannacht kon ik niet slapen, last van mijn mond, hoop onrust in mijn hoofd en pas heel vroeg in de ochtend viel ik weg en ik kwam er tegen 9 uur pas uit. Goed eruit koffie Sjoerd was al aan het werk. Post had al een brief van de CAk gebracht en daar werd ik ook niet vrolijk van want normaal hoef je geen ABWZ te betalen voor revalidatie, maar mijn spoedopname was daar geen plek dus kwam ik op andere afdeling en nu mag ik hoge eigen bijdrage betalen, nou maar even laten bezinken en dan kijken of we heir nog wat tegen kunnen doen.  CAK mevrouw aan de telefoon was duidelijk en vriendelijk en gaf me tips wie  en waarheen ik dan nu moet bellen. Toen kwam fysiotherapeute, we hebben gepraat en niet geoefend ik was moe en het regende, maar het was een heel goed gesprek. Toen tandarts gebeld en kan in de middag terecht. Nienke belt en we kletsen even kort want ik moet zo weg en Johannes werkt thuis en heeft telefonisch overleg. Ik rommel wat op de pc en baal van mijn lijf op dit moment alles heeft wel wat en ik krijg er geen controle over op dit moment, maar goed we gaan gewoon door en ik doe wat ik kan. Dan naar de tandarts en daar schiet ik natuurlijk vol en durf bijna niet in de stoel te gaan zitten, bang voor wat nu weer komen gaat…eerst een foto en jawel een dikke ontsteking bij 2 kiezen en holte. Verklaard meteen de oorpijn.  We overleggen en ik krijg een penicilline kuur voor 10 dagen en moet direct een grotere foto van mijn mond laten maken bij zijn collega verderop in de straat. Mooi apparaat draait helemaal om je heen en hoppa op het scherm zie je heel je gebit en de problemen. Goed door naar de apotheek pillen halen heerlijk grote capsules in knal rood en fel geel, gif kleuren. Dan bellen met Rotterdam om te zien of infuus mag doorgaan ik reageer altijd al op infuus en met deze pillen is die kans nog groter, ik spreek antwoord apparaat in. GLS heeft een pakje bezorgd maar ik was er niet dus hebben ze het op mijn container gelegd en daar baal ik van dus daarover gebeld en gezegd dat ik daar niet van ben gediend en er wordt  contact opgenomen met bezorger. Dan belt de hoofdbehandelaar van Lianno en we praten even kort en maken afspraak voor overleg met alle belangrijke mensen, ben benieuwd. Nog even mijn moeder gebeld. Ik speel wat en surf wat op internet en dan eten maken zalm uit de oven op groentebedje. Het was erg lekker! Daarna een lekkere warme lange douche genomen, nu ga ik even uurtje voorde buis hangen en dan mijn bed in……

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

Geef een reactie