Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

21apr/130

Lopen om de speeltuin gaat goed

Vanmorgen uitgelsapen, koffie en rustig de dag begonnen. Dieren verzorgd en lekker achter de pc, ook heb ik veel gebreid. De wol voor de sjaal is bijna op en dan wordt die dus gewoon niet langer. In de middag heb ik mijn rondje gelopen om de speeltuin, Johannes was toen in de voortuin bezig, dus ik liep alleen onder wakend oog. Gisteren  gaf het programma van mijn mobiel aan 181 meter 6 minuten en vandaag 206 meter 5 minuten.  Verder hebben we tv series gekeken en een film Argo. Dit deed ik in mijn relaxstoel want ik kom er weer zelf uit en dus staat die weer in de kamer, wel staat mijn rolstoel er naast en dat is voor als ik alleen ben dan kan ik altijd bij tv zitten en wegkomen. Ik heb 1 spel op Facebook weer geactiveerd Farmville 2 dat is van een ander en hopelijk stopt die niet, ik heb alleen wel eerst mijn lijst dus goed opgeschoond naar enkel vrienden en dus heb ik wat minder buren om te helpen maar het blijft leuk. Ik kijk uit naar de post want ik won gisteren een leuk spel voor de Nintendo 3DS Farmscapes klik op de naam want je kunt het online gratis spelen en dit is leuk Twil!
1004004013530462
Goed het wordt een drukke week en voor het eerst heb ik alle dagen wat, of ik ben weg  of ik heb bezoek kortom we gaan gewoon door.
Nu douchen en bedje in.

_n

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.