Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

20apr/130

Super leuke zaterdag

Vanmorgen sliepen wij uit tot half 12 of zo. Was ook wel logisch na de lange nacht voor de buis en de kiespijn dus slapen had ik toch niet gedaan denk ik. Ben nog onder de indruk van het gebeuren van Boston. Goed we beginnen met koffie en dan de dieren doen. De zon schijnt maar de wind is koud dus de deur blijft dicht. Johannes snoeit wat in de tuin.  In de middag lopen Johannes en ik samen een rondje om de speeltuin, het gaat wat moeizamer dan de vorige keer maar het is wel gedaan. Ik heb nu een gps meter aan gezet en het is 181 meter, lijkt niets maar voor mij is dat echt een heel eind.  Dan krijgen we slecht nieuws San is met spoed weer opgenomen  complicaties en voor nu ligt ze dus weer in ziekenhuis. Heel veel sterkte San , Maup en alle direct betrokkenen.  Dan komen Elis en Camiel en kletsen we gezellig en ik beloof haar als ze wol brengt ik voor haar een mooie col zal breien en een ik maak zo wie zo een gekleurde kat voor haar. Ze koken vegetarische pasta en die is echt heerlijk en dus krijgen wij ook die saus en het is lekker met soja en erg simpel 4 lepels poeder en water en voeg toe wat je lekker vind aan groente.  Ook hadden ze heerlijke Tiramisu meegenomen als dessert. Zij hebben dus samen gekookt en dat vond ik erg lekker en leuk. We lenen hun onze vriend Dusty uit zodat ze kunnen kijken of de robotstofzuiger is wat zij zoeken, het is een kostbare aankoop en dus wel fijn als je weet of je er echt iets aan hebt en of het is wat je zoekt. Verder nemen ze een pot vol guppen mee en nog is de bak super vol lol. Het was een hele gezellige avond en we zien elkaar snel weer, maar voor nu heel erg bedankt. Johannes en ik rommelen nog wat op pc, kletsen na en dan nu douchen en bedje in.

animaatjes-winnie-de-pooh-82921

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.