Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

19apr/130

Drama in Boston en omstreken

Vanmorgen op tijd op. Kiespijn hmmm das minder maar gaat weer over gelukkig. Sjoerd komt en doet de boel zijn vrouw is vandaag jarig, gefeliciteerd. We krijgen een pan verse brandnetelsoep, erg lekker! Johannes werkt thuis. Ik doe de dieren en brei wat terwijl ik live de zender van Boston volg…de klopjacht op de twee jonge mannen……het is niet te geloven wat zich daar allemaal afspeelt. Als je woont in Watertown denk ik dat je het gevoel hebt ergens in Irak of Afghanistan wakker te worden…oorlog lijkt het zoveel tanks, leger, Swat teams, politie het is onvoorstelbaar. Vol ongeloof laat ik hele e dag maar de online zender aan en volg het gebeuren….uiteindelijk in de avond de laatste persconferentie en dan gaat alles weer verder we kijken en luisteren dan inmiddels vanuit bed naar CNN en dan is het zover ook de laatste is gepakt. Er speelt zoveel mee blijkt steeds meer en ik hoop dat ze ooit duidelijkheid zullen krijgen. Het zal je maar overkomen lekker  veilig in je eigen huis met je gezin…heel de dag opgesloten ivm deze jongens en dan ligt hij verstopt in jouw tuin in je boot……….. Ik wens iedereen daar heel veel sterkte en hoop dat ze nu rust vinden in hun stad, huis zoals het hoort. Na deze beelden dit gebeuren heb ik even geen zin in normaal log het is midden in de nacht, ikz et de datum terug  zodat het toch bij de 19e komt te staan.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.