Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

17apr/130

Infuus @Home dag

Vanmorgen bleef ik lekker op bed liggen tot half 10. Johannes werkt thuis. Ik rommel wat op de pc, maak wat lunch en verzorg de dieren.  Infuus is nu eerder en dus eten we ook wat eerder tussen de middag en dan neem ik nog even een warme douche, ik had hoofdpijn. Prikken ging prima en infuus ook, maar uit het niets werd ik opeens beroerd het was alsof er iemand messen in mijn borst stak rechts……meteen begon de verpleegkundige de vitale functies te controleren maar alles ok. Het duurde klein kwartier dat ik echt krom zat van de pijn en toen viel ik van ellende in slap. Toen ik wakker werd was er druk maar geen pijn meer en werd ook het eten bezorgd. Gewoon bordje eten gegeten en daarna ging de verpleegkundige naar huis en  ik aan de koffie. Toch wel wat ontdaan door het gebeuren er is ook contact geweest met Erasmus maar dit is niet gerelateerd aan infuus eerder aan stress en geloof me ik kan er weinig over schrijven maar er is inderdaad stress hier ivm Lianno. Frustratie en ongenoegen over aantal dingen en daar wordt over gesproken en overlegd maar ja kost wel energie en stress dus ik hoop dat dit bij een keer blijft. Na even praten met Johannes ben ik samen met hem en de rollator naar de container plek gelopen om hem op te halen nu even geen heel rondje om de speeltuin, maar toch een stukkie end at was goed. Daarna lekker genoten van interview met Willem-Alexander en Maxima heerlijk  en ik kijk uit naar naar 30 April. Het gekwek erna laat ik maar voor wat he tis want bij hun wordt op elke korrel zout gelegd, zouden deze mensen zelf ook eens moeten doen kijkend in de spiegel. Toen nog even op FB en nu ga ik lekker mijn bed opzoeken.

2uom5qp

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.