Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

16apr/130

Heerlijk drukke gezellige dag

Vanmorgen vroeg op, Johannes vertrok naar Amsterdam en Sjoerd kwam gezellig de boel doen. Ik heb gesprek gehad met voogd van Lianno, goed gesprek nu afwachten want er komt een vervolg op. Daarna wat op de pc gerommeld, vissen in de tuin verwend en lekker de deur open want het is heerlijk buiten, wel harde wind. Fysiotherapie buiten gedaan ik heb een heel rondje in een keer gelopen om de speeltuin, helemaal trots daarop! Toen kwam de post en ik kreeg een brief van een dochter van een mevrouw die op de afdeling verbleef waar ik ook was, met haar had ik een goede klik. De brief van de dochter raakte me echt en ik was in tranen en zal binnenkort zeker op bezoek gaan bij haar moeder.  Met de dochter erna even gemaild. Tante wil kwam en werd gebracht met de auto door Moeke 2 daar was ze de ochtend geweest, gezellig bij de moeders. Wij hebben heerlijk zitten kletsen, lekker lunch gegeten en even haar laptop bekeken en ze had veel leuke spellen bij zich en een is echt super die ga ik zeker spelen. Toen belde de mentor van Lianno en wederom discussie en ook daar komt vervolg op. Toen ging Twil weer met de bus en trein naar huis en het was erg gezellig en bedankt daarvoor. Normaal blijft ze vaak slapen maar omdat ik nog niet helemaal de oude ben was het nu korter maar evengoed heel gezellig.  Toen met moeders gebeld en daarna gezellig met de zus van Johannes en nu is de avond echt om voor mij, tijd om te gaan slapen en morgen infuus.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.