Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

15apr/130

EA (Electronic Arts) Bedankt!

Vanmorgen op tijd op en Johannes vertrok al vroeg naar Amsterdam. Ik doe vandaag me dagelijkse dingen en als ik op Facebook kom zie ik dat EA  heeft besloten in de komende maand al zijn spellen van Facebook te soppen, iets waar ik twee spellen al ruim 2 jaar van speel vanaf dag 1 dat ze er waren, trekken ze zomaar de stekker eruit. Nou dat viel dus niet goed dus trek ik zelf de stekker er maar uit, ze hoopten dat weinig uitspeelde tot 14 juni maar daar heb ik dus geen zin in. Ik heb ze gestopt en heb dan ook meteen al mijn gamer vrienden die ik dus niet ken mar wel mee speelde uit mijn Facebook verwijderd. Heel verschil nu van 1285 vrienden naar 95 vrienden. Vanaf nu dus geen The Sims Social of Simcity Social meer. Bedankt EA!
                    11919_558318700869573_383651544_n GGOOD BYE!!  528285_558318580869585_2116523671_n
Twil belde nog even gezellig om de afspraak definiet te maken en ze komt morgen gezellig langs. Met Nienke gezellig zitten bellen, had ook weer wat dingen die ik even kwijt moest ivm Lianno dus werd een heel goed gesprek. Toen lunchen en daarna kwam er een meneer de geleende hulpmiddelen ophalen, zoals de po/douchestoel en het bed. Lekker ruimte in de woonkamer terug. Een bed in je woonkamer neemt toch best wel veel ruimte in en ik heb het niet echt nodig dus nu kan een ander er weer gebruik van maken. Het is best lekker weer en ik heb de deur heel de dag open op een uur met regen en wat hagel na dan, maar het begin is er lekker  de boel open, geen zeurende katten ik wil erin ik wil eruit…..heerlijk! Johannes komt thuis we eten lekker wokschotel en dan is het tijd dat Lianno belt, maar hij belt niet dus bellen wij en er is discussie tussen de leiding en mij. Goed ze gaan erover terug bellen en dus zal er weer veel gepraat moeten worden komende tijd. In de middag de dieren verzorgd, opgeruimd en wat zitten breien.In de avon dben ik dna ineens erg moe en wil naar bed gaan, maar zie dan opeens de bomaanslagen in Boston bij de Marathon en kijk daar nu nog na en als Obama zo heeft gesproken duik ik mijn bed in.

22_171111

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.