Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

14apr/130

lekker lenteweer

Vanmorgen op tijd op en Lianno begon met een douche. Wij met koffie, daarna samen ontbijten. Het was nog lang bewolkt, met wat miezerregen maar einde van de middag was het toch 21 graden. we hebben in de middag dan ook lekker de deur open kunnen zetten, maar in de tuin zitten was te fris. Lianno speelde bijna heel de dag buiten met de kinderen in de buurt. Ik heb de cavia bak schoon gemaakt. Johannes rommelde verder met reptielen. Moeders kwam langs en dronk gezellig koffie, had voor Lianno sokken gekocht. Ze kreeg van ons stukjes lekkere kaas mee en een lading guppen, ik heb er zoveel het valt gewoon niet eens op. Ben benieuwd of ze bij  haar ook goed gaan doen, maar zal vast wel, ze heeft minder planten en andere vissen dus de jongen  levend voer zijn, maar dat is de natuur. Zij ging naar huis en Lianno kwam thuis keek  tot het eten tv en na het eten  auto in ruimen en op weg. Eerste stop de container voor plastic afval, want we hadden heel veel zakken vol. Toen stop bij moeders om het geleende beddengoed terug te brengen, dit was voor het speciale ziekenhuis bed in de huiskamer gebruikt maar die wordt morgen weer opgehaald. Ik heb hem gelukkig niet nodig gehad en dus kan hij terug om een ander te helpen in hun thuis situatie. En uiteindelijk begon de rit naar Hoenderloo, Lianno kletste en speelde wat onderweg en Johannes bracht hem terug met een hele tas vol nieuwe kleren en een bijna kaal hoofdje.  Wij zijn terug naar huis gereden, Johannes heeft nog wat gerommeld op pc is druk bezig leuke dingen voor forum te maken en daar ben ik blij mee. Ik speelde een spelletje en nu kijk ik zo naar Nikita en dan douchen en bed in.
Het was een heerlijk weekend met Lianno samen!

springAUSTIN0702_468x594

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.