Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

12apr/131

Begin van weekend met Lianno

Vanmorgen op tijd op, want Sjoerd komt altijd om 9 uur en in de zomer begint hij om 8 uur. Gezellig de boel weer schoon en uiteraard genoten van de koffie. Johannes werkte thuis en had normaal druk. Ik deed de dieren, rommelde op de pc. Heb namens alle leden San verast door een mooie bos tulpen te bezorgen, ze is na kleine 4 weken ziekenhuis eindelijk weer thuis. De leden zamelen dan geld in via mij en ik regel dan een verassing, net zo als ze toen bij mij deden toen ik in ziekenhuis/verpleeghuis was. Al snel loopt het tegen lunchtijd, we lunchen altijd rond half 12 omdat we om 12 uur gaan rijden om Lianno op te halen. Lianno heeft er heel veel zin in en is zelfs beetje druk meld de leiding, door zenuwen van blijdschap. Maar goed wij merken er weinig van. Hij heeft zijn rapport vandaag gekregen ziet er weer super uit. Als beloning krijgt hij van ons een spel (koop) op de tab, hij kan dat dus enkel hier spelen maar is er super blij mee en heeft het uiteraard  meteen een tijdje gedaan. Johannes moest i de middag nog werken en ik heb toen Lianno zijn haar  gedaan. Hij wilde steeds niet dat het kort werd, want het moest lang worden maar hij doet er niets mee dus zit echt voor geen meter, ik heb 2 weken geleden gezegd als je het niet netjes doet gaat het eraf. Vandaag besloten we het eraf te halen want wat blijkt hij wil in de winter lang vanwege kou en dus nu weer  super kort en stoer. Oordeel zelf maar…..

12-4-2013Verder gaat het goed met Lianno, hij groeit snel in laatste kwartaal vorig jaar heb ik een complete nieuwe garderobe gekocht voor hem, omdat alles te klein en te kort was en nu dus weer.  Nu vooral zomerspullen en een heel mooi trainingspak waar hij erg blij mee is.
trainingspak 12-4-2013Is hij niet super groot en stoer zo…….hihi de kaartjes hangen er nog aan. Vanmiddag dus veel met Lianno gedaan haren eraf, allemaal kleren passen en kletsen. Daarna eten gaan maken. Het hagelde, regende en zelfs onweer hebben we gehad en dat is goed want het is kurkdroog buiten en met mooi weer op komst is het water erg goed en zal volgende week alles uit de grond gaan schieten, heerlijk idee! We aten lekker wraps en kletsten lekker over van alles en nog wat. In de avond nog wat tv en Lianno ging om 22.00 uur naar bed en ik maak nu dit log en ga dan meteen douchen en slapen. Zal niet lang meer duren of meneer gaat tegelijk met mij naar bed ha ha. Het was een prima dag vandaag.

Reacties (1) Trackbacks (0)
  1. prettig weekend samen ! Lianno, dat korte koppie staat je leuk en vlot en . . . je hebt een super mooi trainingspak ! maak er samen een fijne zonnige zondag van, vandaag al een aanloopje gehad.
    lieve groet twil


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.