Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

11apr/130

Gewoon donderdag

Vanmorgen op tijd op en Johannes is weer begonnen met thuiswerken. Gewoon wel rustig aan maar aan de slag maar weer. Ik heb papieren binnen voor aanvraag verlenging invalidenparkeerkaart, nou moet weer berg kopieën maken en nieuwe pasfoto's, dus zal wel even tijd kosten voor ik alles weer op orde heb. Verder was het een dag als andere. De meneer van beademingscentrum haalde de apparatuur van de nachtmeting op en de ingevulde formulieren, dan hoor ik de uitslag vanzelf weer. Op 8 mei ga ik naar hun voor grote controle en praten over de galblaas verwijdering. In de avond lekker eten gemaakt met stoomkoker en bij de tv gegeten, nieuws gevolgd over akkoord en nu duik ik mijn bed in. We kijken uit naar het weekend voor het eerst boven de 20 graden voorspellen ze, Lianno is er ook het hele weekend en we moeten nieuwe kleren regelen en zijn haar moet eraf want hij wilde het laten groeien maar wil het niet verzorgen en nu blijkt hij vindt lang alleen handig als het koud is en dus mag het er nu wel af. Kortom wordt leuk weekend en hopelijk kunnen we echt in de tuin zitten.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.