Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

10apr/130

Pakketdienst brengt mooie bos bloemen!

Vanmorgen om 9 uur opgestaan, Johannes zijn koorts is weg en hij voelt zich iets beter en zal morgen weer thuis gaan werken als het zo blijft. De meneer van het beademingscentrum belde en liet me weten tussen 10-12 te komen met apparatuur voor de nachtmeting. Dieren verzorgd, lekker op de pc bezig geweest. Toen kwam de post met een mooie bos bloemen die Twil me stuurde, lief he! Een heel mooi boeket om me sterkte met alles te wensen.20130410_103411

Toen de meneer van CTB (beademingscentrum) er was even gepraat over alles wat er is gebeurt en moet gebeuren, zijn advies even bellen met arts en dat gedaan en op 8 mei ga ik naar UMC Utrecht voor onderzoek en praten over mogelijkheid galblaas bij hun te laten verwijderen. Daarna Twil gebeld om haar te bedanken en als alles goed gaat komt ze volgende week dagje op bezoek. Na het kletsen met Twil lunch gemaakt en samen gegeten, Johannes is daarna even gaan liggen. Ik rommelde wat op pc, breide ook weer verder, maar dit keer aan een kat voor mezelf in de kleuren van de Nederlandse vlag. Leuke versiering voor Koninginnedag, de laatste keer want dan is het opeens Koningsdag. Luister heel de week naar Radio8FM die hebben alleen hits uit de jaren 80, heerlijke muziek. Verder ging de dag zoals gewoonlijk, we zijn wel lekker eind van de middag gaan douchen alvast en gaan zo lekker eten en dan wat tv kijken en vroeg bed in.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.