Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

9apr/130

Vandaag telt niet mee

Vanmorgen vroeg wakker en Johannes hoest, is verkouden en heeft koorts dus meld zich ziek. Sjoerd komt en doet de boel. Met Sjoerd gezellig aan de koffie en kletsen terwijl hij werkt. We doen de dieren, rommelen wat op de pc. Beide zijn we niet echt in orde, er is ook veel gebeurt en nu komt dat er allemaal uit. Kost tijd en de lente is eindelijk onderweg dat zal de mensen en ons ook goed gaan doen. Moeders verast ons met bezoek end aar wordt ik wel weer blij van ze heeft een zak nieuwe vulling meegenomen en  wol in de kleuren van de Nederlandse vlag, ik wil graag een kat in die kleuren hebben. We drinken kopje koffie en dan gaat ze door de regen naar huis. Moeders bedankt dat je dit elke keer weer voor me doet! Verder vandaag weinig te melden en ik ga nu vroeg op bed.

59752_448072171944551_715928675_n

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.