Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

5apr/130

Vrijdag …daar komt het weekend weer aan!

Vanmorgen op tijd uit bed. Johannes werkt thuis. Sjoerd komt en doet de boel. We doen de dieren, ik rommel op pc. Het is verder rustig dagje, Albert bezorgd de boodschappen. Ik doe niet veel ben erg moe en heb last van hoop onrust in hoofd. Mijn rug doet zeer. Ik brei wat en de dag gaat rustig aan me voorbij. Twil stuurde leuke mails met foto’s daar heb ik uitgebreid naar zitten kijken, ze legt een sloop en bouw van een school voor haar huis vast en dat is leuk om te volgen en te zien. Komt veel bij kijken maar het ook erg snel. Ik vind het erg leuk dat ze mij ook de foto’s steeds mailt, zo kan ik de bouw ook volgen en niet dat ik daar iets wijzer van wordt, maar het is gewoon leuk. In de avond kijk ik wat en speel een spelletje op Facebook, ik ben in de level war mijn moeder 2 maanden vast zat en ik wil eruit komen en dat lukt. Ik heb geen zin om naar bed te gaan, omdat ik bang ben wakker te worden met hevige pijn en galsteen aanval. Maar goed ik moet nu toch maar gaan slapen en dan zien we wel want ik ben letterlijk doodop. Ik hoop dat maandag duidelijkheid gaat geven over hoe we de galstenen probleem kunnen aanpakken. Ik wil er van af, maar met  mijn beademing, spierdystrofie, spierziekte en alle andere medische klachten is het wat lastiger om alles op elkaar af te stemmen, maar goed we gaan het doen en zien dan wel weer, maar het zorgt wel voor hoop onrust in mijn lijf en hoofd. Het jaar 2013 staat nu al voor mij in het teken van medisch handelen,  eerst de opname in Almere, gevolgd door verblijf Verpleeghuis Zwolle, nu de ingreep straks van Galstenen een dan moet ik ook nog een keer onder het mes om mijn boven gebit te laten weghalen kortom heel veel als je het mij vraagt. Ik weet normaal precies wat ik wel of niet kan doen met mijn lijf en haar beperkingen maar nu zijn er steeds communicatieproblemen en ik hoop dat ik die snel kan beheersen. Welterusten.

chronisch-ziek-zijn

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.