Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

4apr/130

Dat was donderdag

Vannacht goed geslapen 6 uur aan een stuk, daar was ik blij om. Ik was alleen nog extreem moe dus ben tot 12 uur op bed gebleven, niet echt slapend al die tijd maar ook doezelend met de radio zachtjes aan. Johannes was in Amsterdam. In de middag de was aangezet, wat opgeruimd, dieren gedaan en verder op de pc gerommeld. Ik won een leuk boek, dus ik kan weer lezen. Moest wat telefoontjes plegen in verband met verlichting rolstoel  Zorgkosten lopen weer hoog op in Lelystad. Gemeente Lelystad zegt A Welzorg zegt B. Ik als klant mag het oplossen, nou mooi niet met Welzorg praat ik niet meer dat mag de gemeente nu doen tenslotte hebben zij een contract met hen en niet ik. Gemeente zegt het mag en Welzorg zegt het mag niet van Gemeente en wie moet ik nu geloven ....geen idee maar voorlopig heb ik dus een buitenrolstoel zonder verlichting en mag ik dus niet deelnemen op de openbare weg, want ik heb geen verlichting. Toch jammer dat een zorgverlener als Welzorg de wet niet goed kent, want van hun mag ik gewoon buiten rijden ben nu wel benieuwd als oom agent mij bekeurt wie dat gaat betalen? Maar ja wordt vervolgd en ach ik heb tijd denk ik we zijn pas sinds november 2012 hier mee bezig.............. Gelukkig ging de wc lift en bidet stukken sneller en werken die heerlijk!

20130405_133410

De werking van de wc sta op lift is wel duidelijk die komt omhoog en kantelt naar voren, de bidet is heel uitgebreid en kun je hieronder in filmpje zien, ik heb alleen de andere afstandsbediening die is op foto hierboven te zien in de vensterbank.
Ik moet uiteraard nog even uitzoeken hoe lang je wat moet doen, maar het werkt prima en ik ben er erg blij mee.
Johannes kwam toen op tijd thuis en moeders kwam ook ngo langs en bleef lekker gezellig eten. Ik ben erg onzeker omdat mijn lichaam en ik niet dezelfde taal spreken end at leidt uiteraard tot communicatie problemen. Als ik denk ik kon dat zo en zo blijkt dat nu niet meer te kunnen of juist anders te moeten en dan de pijn die nieuw is zoals ribben. Maar goed maandag bezoeken we het ziekenhuis en hopelijk kan dan snel ingegrepen worden met betrekking tot de galstenen dat scheelt al een heleboel. In de avond nog wat tv gekeken en nu douchen en bed in.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.