Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

3apr/130

Infuus afgelast ivm galstenen aanval

Vannacht was het weer feest, pijn en nog veel meer pijn dus pijnstillers, spoken. Positief iets mijn mond is over daar heb ik gaan last meer van. Toch nog wat geslapen maar tegen de ochtend was het weer terug, toch uit bed. Johannes was vrij vandaag en om half 9 kwam er monteur om de wc lift met bidet te plaatsen.  De pijn bleef en werd erger trok naar heel mijn onderkant romp. Uiteindelijk weer pijnstillers en terug bed in , er weer uit na uur en toen Jop sms gestuurd dit wordt niets, Rotterdam belde en ik kon gewoon niet meer en infuus wordt over geslagen. Terug naar bed. Johannes maakt me wakker als de monteur weg is om te kijken hoe het gaat, het gaat niet. Ik kom toch uit bed bekijk de lift en probeer hem uit, werkt goed. Dan bel ik ziekenhuis en maandag heb ik afspraak met de chirurg voor het oplossen van de galstenen, dit kan zo niet langer, kort op elkaar en het wordt steeds erger. Dit jaar gaat te boek straks als erg vervelend en veel ziekenhuis vrees ik, maar ok. Maandag gaan we het wel horen en hopelijk zijn we dan snel ook weer van dit probleem af. Daarna weer pijnstillers en bed in en pas om half 5 kwam ik eruit, ik had natuurlijk al reeds chinees besteld. Heb wel gegeten en nu keert langzaam de boel terug, druk op romp is hoog maar de pijn houdbaar. Heel de dag geslapen en op bed gelegen en nog ben ik kei kapot. In de avond even met moeders gebeld en wat tv gekeken en nu ga ik proberen weer te slapen, pillen neen en liggen. Mijn ribben gillen van  al dat liggen en mijn rug doet mee kortom een dag vol pijn en pillen, alles tegelijk. Nou morgen nieuwe dag nieuwe kansen en zoals mijn vriend San altijd zegt: “ALLES KOMT GOED!”

weltrusten15

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.