Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

2apr/130

Tandarts bezoek

Vanmorgen op tijd op, want Sjoerd kwam. Gezellig want Johannes is vrij en dus konden we lekker met zijn allen koffie drinken, kletsen en ondertussen werken uiteraard. Huisje is weer lekker schoon na zijn bezoek en hij heeft de post ook weer meegenomen dus helemaal top. Ik bel de tandarts en euh kan vanmiddag al….maar goed eerst fysiotherapie end at gaat goed nu ook loopoefening. Dan lunchen en ondertussen dieren gedaan, beetje op pc gerommeld. Ik voel me niet fijn en Nienke belt nog even dat geeft even een fijn moment, maar ik zit vol spanning voor de tandarts. Dan gaan we op weg……moeten even wachten daar en dan naar binnen op de stoel dat ging best goed. We praten even en ik teken een petitie op zijn verzoek over zorg en kosten.  De vulling is er in geheel uit en zat er pas in, maar door de beademing tijdens mijn medicinale coma is het beetje gaan wringen  en dus los gekomen. Net als mijn kunstvoortand, is niet anders.  We overleggen end an boort hij even en vult de boel opnieuw en zonder verdoving en ik blijf braaf liggen geen piep, kan ook niet anders mijn ribben gillen moord en brand  als ik erop lig, dan uit de stoel dat was moeilijk…maar de tandarts haalde mat uit de gang op en toen hoppa kon ik opstaan. Trots en een historisch moment zei de tandarts, Monique is geboord zonder stress en verdoving. Helemaal blij en de tandarts gaat nu overleggen met kaakchirurg  om het boven gebit in ene keer onder algehele narcose te laten verwijderen en dan direct een kunstgebit erin. Goed dat is pas voor tweede  helft van dit jaar als het goed is. Toen met Johannes naar het centrum gegaan in de rolstoel, weer een stapje verder dus en samen op zoek naar een winkel voor pasfoto’s maar helaas die is er niet meer blijkbaar zit er nu een bakker in, ik kom echt te weinig in het centrum. Goed even rondgelopen en toen een pakje opgehaald. Ik mag Vanish testen en dat is leuk ik heb een doos vol flessen ontvangen en donderdag ga ik eens lezen hoe  ze willend at het gaat gebeuren. Toen weer van rolstoel de auto in en ook dat ging best goed. Dan ben ik ook wel op hoor en gaan we nar huis. Daar de auto weer uit en ik rook buiten in de zon even een sigaret, uit de wind heerlijk …ik snak naar de Lente! Dan moeders even gebeld en eten besteld ik was nu echt te moe om te koken. Morgen wordt ook drukke dag ze koen de wc lift met bidet plaatsen en dan infuus dus  ik doe niets meer nu. We eten lekker bij de tv, ik brei nog wat  en ben dus nu een hele grote kitten euh poes aan het breien. Nog wat gerommeld op pc en nu douchen en bed in.

Ik_Ben_Doodop_-_Ik_Ga_Lekker_Slapen_Welterusten

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.