Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

1apr/130

Geen grapjes voor mij op 1 April!

Vandaag is het 1 april, flauwe grapjes en soms ook rare ik doe er niet aan mee. Vandaag lekker uitgeslapen, daarna eerst koffie. Het is een rustige dag verder we doen de dieren en verder niet veel bijzonders. Ik ben onrustig morgen moet ik de tandarts bellen en dat is voor mij een trigger voor veel stress, gelukkig heb ik geen pijn nu, maar wel een groot gat. We kijken wat tv, doen prijsvragen, rommelen op Facebook. Johannes doet nog veel werk aan het forum. De dag is eigenlijk zo om, het is wel een heerlijk zonnige dag, nu de temperatuur nog omhoog en ik wordt helemaal blij, lente waar blijf je toch? Ik brei nog door aan de kittens en zet er 4 in elkaar en twee vallen groter uit omdat ik dubbele draad – grotere naald heb gebruikt erg grappig. Nu ga ik proberen een kitten op dubbele draad en dubbele grote te maken dus alle steken en naalden 2 keer. Ben erg benieuwd hoe dat wordt. In de avond belt Lianno en we kletsen wat aan de telefoon, hij is vandaag en morgen ook ngo vrij. Na 10 minuten is de tijd op en hangen we op. Wij rommelen nog wat en gaan dan douchen en nu ook maar bed in.  

1april19

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.