Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

31mrt/130

Eerste Paasdag!

Vannacht was dram voor mij, ik had alweer enorme kiespijn, rechtsboven en dat was al eerder maar dan zat er wat tussen de kies dat er met poetsen of stoker niet uit wilde dacht ik tenminste. Hoe dan vannacht heel veel pijn dus lopen spoken. De wekker ging om half 10 en Lianno kwam gezellig en wilde lekker in bad en dat mocht wij bleven toen nog even liggen tot hij uit gebadderd was. Dus om half 11 uit bed. Gelukkig de kiespijn was weer weg pffff. Na een kop koffie zijn we samen de brunch gaan klaar maken hard gekookte eitjes, vers gebakken croissants, verse sapjes van AH, matzers en het was echt lekker. Uiteraard met genoeg keuze in kaas, LOL ne het werd uiteraard oude kaas. We zaten gezellig en kletsten en a een uurtje opruimen en toen dieren verzorgen. Spelletje op Facebook doen, Lianno speelde met de tab en mocht wat leuke programma’s instaleren. De dag vloog om en in de middag maakte ik zelf verse tomaten-groentesoep en dat aten we met brood. Na het eten moest Lianno weer terug naar de groep. Johannes bracht hem binnen ik bleef in de auto zoals altijd, het is mij zeker nu te zwaar om in en uit de auto te komen als dat niet echt noodzaak heeft. Op de terug weg kwam de kiespijn ook weer langs. Thuis samen aan de koffie en Johannes maakte het forum nog leuker, met kleine afbeeldingen in de pictogrammen die iets laten zien van het onderdeel of waar over het gaat en ik vind het erg leuk. Kijk hier een klein stukje van het forum met de afbeeldingen, leuk he?
Knipsel
Toen ben ik even gaan douchen, tanden poetsen en de kiespijn zakte weer af, na het douchen nam ik wat chips en opeens voelde (hoorde) ik iets hards en zie hier, daar heb je mijn grote vulling, de hele vulling is eruit. Nou moet ik binnenkort toch naar de tandarts (heb nu al buikpijn) omdat ik aan de bovenkant een kunstgebit gakrijgen en dit is dus rechts boven dus daar gaan we niets aan doen, hoogstens hem eruit laten halen, wat er over is nu is niet veel meer gat dan kies. Beetje vergroot uiteraard, maar het is ook flinke vulling! De kiespijn is ook in een klap over……..dat is mooi dinsdag overleggen we met tandarts, want ik moet natuurlijk wel in en uit zijn stoel kunnen komen, maar eruit zal wel lukken ik wil altijd heel erg graag weg.
893179_552544338113676_287411248_o
Goed nog wat gerommeld en gedronken en nu ga ik zo lekker slapen.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.