Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

29mrt/130

Paasweekend met Lianno begint

Vanmorgen op tijd op, was goed wakker worden want Kuifje heeft vannacht op mijn bed geslapen en dat is goed teken. Hij doet weer dingen die hij even niet deed. Johannes werkt thuis en Sjoerd komt de boel doen. Gezellig kletsen, koffie en dan is Sjoerd weer klaar. Johannes houdt Kuifje vast terwijl ik hem het laxeermiddel gemengd met water met spuitje in zijn bekje doe. Daarna krijgt hij vlees, zo’n zakje met vlees in gelei en ik meng er water bij en Kuifje begint meteen er lekker van te drinken en dat is precies wat we willen. Ik rommel op de pc en de post brengt een pakje met daarin mijn kroningsvlag, ben ik blij mee. Dan is het tijd om Lianno te halen en heel spontaan stel ik voor om mee te gaan, de auto in gaat vlekkeloos en zonder hulp en al kletsend rijden we gezellig naar Hoenderloo. Lianno is blij verrast dat ik er ook bij ben en dan gaan we snel terug naar Lelystad. We lunchen samen en dan kijkt Lianno even wat tv. Lianno wil graag leren breien, dus hij begint met een oefenlapje en als dat goed gaat wil hij een kitten breien, het gaat hem prima af. Uiteraard wat kleine foutjes maar ik ben erg onder de indruk van hoe snel hij het oppakt. Lianno is zichtbaar trots.
156882_551531771548266_1941932094_nWe breien gezellig samen en kletsen ondertussen over van alles en nog wat. Johannes is aan het werk.  Lianno en ik verschonen samen de cavia’s. Dan is de middag om en tijd voor pizza, Lianno helpt door de vaatwasser uit te ruimen. Tijdens het eten kijken we een leuke familie film over honden in de ruimte, erg grappig. Daarna kijken we naar het nieuwe SBS6 programma Bloed, Zweet en Tranen en ik geloof dat ik het niet bijzonder vindt. Gerard Joling maakt een opmerking over taalgebruik, tjonge moet niet gekker worden zeg. Nou ja we zien wel ik weet niet zo goed wat ik ervan vinden moet. Lianno maakt zich klaar voor zijn nacht en gaat lekker slapen. Johannes en ik drinken nog wat, kletsen even en kijken naar Nieuwsuur en nu ga ik ook lekker douchen en bed in. PS het sneeuwt weer…………alweer!

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.